Loading Dogodki

<< Vsi dogodki

  • Dogodek je potekel.

Obred POLNE LUNE (Žleze; epifiza/češarika)

14. januarja | 17:00 - 22:30

| 55€

»Življenje – neustavljivo slo, ki gori, oplaja, žari v čaru prerojevanja, ustvarjanja novega sveta. 

Občutek živosti, ko svet ti pod nogami leži, siješ v soju moči, veš, da zmoreš vse, premikaš gore in dole.«

 

Povabimo svoje srce na obred polne lune, na katerem se najprej kratko posvetimo sporočilom, ki jih ima tokratna polna luna za nas, nato pa se ukvarjamo s temeljitim čiščenjem in aktiviranjem posameznih žlez v telesu, ki nas oskrbujejo s potrebno življenjsko energijo.

7 žlez v telesu: spolne žleze, nadledvični žlezi, trebušna slinavka, timus ali priželjc, ščitnica, hipofiza ali možganski privesek, epifiza ali češarika.

Žleze so kot posode, polne energije, ki nam omogočajo, da živimo. Ko so v polnosti očiščene in aktivirane, je naš imunski sistem okrepljen, v telesu se sprožijo mehanizmi samozdravljenja in pomlajevanja, naše čakre (duhovna središča) intenzivno delujejo.

Predvideni termini srečanj do poletja: 14.01.21, 11.02.21, 11.03.21, 08.04.21, 13.05.21 in 10.06.21.

 

KJE: Ljubljana, Kotnikova ulica 28, Tempelj POT SRCA (soba 413)

KDAJ: četrtek, 14.01.21, ob 17.00 uri

CENA: 55 EUR

PRIJAVA: milena.matko@siol.net

 

Ljudje od nekdaj izvajamo obrede, saj le-ti v dogodke vsakdanjika (rojstvo otroka, poroka, smrt, prihod polne lune, najkrajše ali najdaljše noči, nastop novega letnega časa …) vnesejo duhovni vidik. Pričarajo nam vzdušje svetosti in hvaležnosti, medsebojne povezanosti in radosti.

Naši predniki so srčno častili luno, ki iz nas izvablja poezijo, povzroča morsko plimo in oseko. Luninim ciklom mnoge živalske vrste prilagajajo svojo rast in selitve, kmetje in vrtnarji si s poznavanjem luninega ritma pomagajo pri sajenju, obrezovanju ter gojenju rastlin. V svetovnih religijah s pomočjo lune določajo verske praznike – krščanska velika noč se praznuje v nedeljo po prvi polni luni po pomladanskem enakonočju. Ramadan je določen z luno, enako tudi židovski pasha ali Budov rojstni dan.

V ljudeh polna luna prebuja globoka čustva, odstre tančice vzporednih svetov, pomaga prizemljiti naše vizije. Ženske smo nekdaj imele svoje mesečne cikle usklajene z luno – ob prazni luni je bil čas čiščenja, praznjenja maternice z mesečnim krvavenjem in odstranjevanja vsega, kar se je odvečnega nabralo v naših dušah in telesih; ob polni luni je nastopila ovulacija, magični kreativni čas za spočetje novih projektov, idej, otrok …
Dovolimo si spet začutiti moč polne lune in praznovati razcvet svoje ženskosti in moškosti.

 

Dobrodošli tudi vaši znanci, prijatelji oz. osebe, za katere čutite, da jim bo delavnica prinesla zadovoljstvo ter ljubeč blagoslov.

 

Z ljubeznijo in spoštovanjem,

Milena Matko

Deli:
Share

Podrobnosti

Datum:
14. januarja
Čas:
17:00 - 22:30
Cena:
55€
Kategorija dogodka:

Prizorišče

Tempelj POT SRCA
Kotnikova ulica 28
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google zemljevid

Organizator

Milena Matko
Telefon:
051 664 486
Email:
Spletna stran:
http://www.milenamatko.com
Deli:
Share