Individualno svetovanje

Milena Matko; intuitivno svetovanje

Preko sporočil Srca direktno do Boga.

  • Se sprašujete, kdo ste in kaj je smisel vašega življenja?
  • Vas vsakodnevni problemi preveč izčrpajo?
  • Imate težave v odnosih z družinskimi člani, prijatelji, sodelavci? Si morda želite globljega partnerskega odnosa? Vam otroci povzročajo sive lase?
  • Vas pestijo različne bolezni, poškodbe? Ste depresivni in brezvoljni? Imate težave z alkoholom in drugimi vrstami odvisnosti?
  • Se soočate z neuspehi? Vam posel nikakor ne steče? Bi radi odpravili težave z denarjem? Vam notranji občutek govori, da lahko v življenju dosežete več, pa ne veste, kako si pomagati?
  • Vas mučijo moreče sanje, nespečnost, strah?
  • Bi radi razumeli sporočila hišnih ljubljenčkov?
  • Si želite začutiti povezavo z angeli, vilami, samorogi in drugimi bitji svetlobe? Se sprašujete, kakšna sporočila imajo za vas duše umrlih oseb?

Ko vas srce nežno pokliče in želite dobiti odgovore na izzive vsakdanjosti, dobrodošli na individualnem svetovanju, katerega glavni namen je spoznati globine svojega obstoja. V ljubečem vzdušju se prepustimo toku informacij, vizij, ki jih duša prinese na površje ter odstranimo vzorce, ki nas ovirajo v vsakodnevnem življenju.
Na svetovanju se lahko poglobimo tudi v govorico hišnih ljubljenčkov, rož, dreves, pogledamo sporočila stvari, objektov, zemljišč … Možnosti je nešteto, le dovolimo si in pogumno odprimo vrata naše realnosti.

Na začetku vas najprej začutim, povprašam o namenu prihoda, zapišem vprašanja, na katera želite dobiti odgovore. Sledi globok in sproščen pogovor ter igranje vlog.
Metodo igranja vlog je težko pojasniti brez osebnega doživetja. Gre za neke vrste simulacijo, v kateri s pomočjo sodelujočih oseb začutimo in zelo jasno pokažemo realnost življenja, razmere v družini in drugih skupnostih, razloge za nastanek težav, pojasnimo vzroke nastalih situacij v tem in preteklih življenjih … S tem na stežaj odpremo vrata spremembam, omogočimo, da v prihodnje kot posamezniki in kot družba ravnamo drugače, bolj zavestno in ljubeče. Na individualnih svetovanjih vloge igra sodelavec Jernej Zorec.

Za individualno svetovanje si pripravite vprašanja, na katere želite dobiti odgovore. Ker se je potrebno včasih tudi usesti ali uleči na tla, bodite oblečeni v ležerna oblačila, da vam bo udobno. Svetovanja običajno trajajo od ure in pol pa do treh ur, tudi več.

Za več informacij si, srčno prosim, preberite »Priročnik za stopanje po poti Srca« pod zavihkom Knjiga, priročnik, ostala ponudba.

 

Cena: 60-minutno svetovanje stane 80 EUR.

Svetovanje poteka v centru Ljubljane, v Templju POT SRCA, na Kotnikovi ulici 28.

 

Z ljubeznijo in spoštovanjem,

Milena Matko

 

»Angel si.«

»Angel?« začudeno zrejo vanj moje oči.

»Angel, poslan z neba, da ljudi nežno povedeš na Pot Srca. Poznaš vse tegobe tega sveta, ti bolečina nobena ni bila prihranjena. Z ljubezni besedami ozdravljaš dušo in telo, zares veš, kaj besede svete človeku v stiski pomenijo. Slišiš duše šepet, vidiš svetlobe stezo, ki vodi v nebo. Z resnico znaš odstirati tisočletne laži, podreti zidove do magične moči.«

»Ampak jaz le preprosta ženska sem zemeljskih razsežnosti, včasih polna smeha, radosti, drugič od solz bisernih z lici mokrimi,« se nežni glas v meni oglasi.

»Znaš videti izza oči, rastlinam in živalim prisluhniti. Močno imaš intuicijo, pogovori z Bogom te razveseljujejo. Prizori preteklosti ali prihodnje sedanjosti zate del so vsakdanjosti. Preprosto veš, kaj s človekom dogaja se, katere rane so nezaceljene. Začutiš poslanstvo bitja vsakega, v njem prižgeš lučko novega upanja. Duše umrlih in tistih, ki šele utelešajo se, ti zaupajo, s tabo radostno se pogovarjajo.«

»Toda včasih tako boli, ko naletim na ljudi, ki bojijo se srčnosti, čutne ženskosti,« se drobna solza v očeh mi zaiskri.

»Močna si, tisočletja dolgo si se urila, na poslanstvo svoje pripravljala. Modrost tvoja je zaveznica, resnica ljubezen milega Srca. Vrni spet se med ljudi, prični podobo sveta novega ustvarjati. Svetuj, prerokuj. Uživaj sadove svoje srčnosti.«

»Hvala, Oče, ti. Srečna v tvoji sem navzočnosti,« se roke sklenejo v molitvi hvaležnosti.

Deli:
Share