Deli z ostalimi
Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Sporočila naše duše oz. dušna inteligenca

25. 2. 2017 | 18:00 - 21:00

Zastonj
Sporočila naše duše oz. dušna inteligenca

»Popeljem te na Pot Srca, da duša v ljubezni zapoje, zaigra

  • Vas vsakodnevni problemi preveč izčrpajo?
  • Imate težave v odnosih z družinskimi člani, prijatelji, sodelavci? Si morda želite globljega partnerskega odnosa? Vam otroci povzročajo sive lase?
  • Vas pestijo različne bolezni, poškodbe? Ste depresivni in brezvoljni? Imate težave z alkoholom in drugimi vrstami odvisnosti?
  • Vam notranji občutek govori, da lahko v življenju dosežete več, pa ne veste, kako si pomagati? Se sprašujete, kdo ste in kaj je smisel vašega življenja?
  • Se soočate z neuspehi? Vam posel nikakor ne steče?
  • Vas bremenijo moreče sanje, nespečnost, strah?

Odgovore na zgornja vprašanja nam vsak dan znova šepeta naša duša. Duša je tisto največ v človeku, je lesketajoči se biser in vpliva tako na fizično telo kot na naš razum in čustva oz. slednje uporablja zato, da se v polnosti izrazi. Duša s sabo nosi spomine na vse dogodke iz tega in preteklih življenj, vizije prihodnosti, podatke o namenu življenja, vzorcih, ki smo jih prejeli po starših in drugih prednikih …

Zato srčno vabljeni na večerno druženje, na katerem bomo tudi praktično pokazali, kako prihajamo do sporočil duš in razreševali izzive naših življenj.

KJE: Klub Orfej, Sinja Gorica 87, Vrhnika

KDAJ: sobota, 25.02.17, ob 18.00 uri

PRIJAVE: [email protected]; 041 395 697 (Anka)

 

Druženje bo vodila Milena Matko skupaj z Jernejem Zorcem. Milena in Jernej prihajata iz Dolenjske in sta že sama po sebi zanimiv primer, saj tako njuno poslovno kot zasebno življenje zahteva nenehno soočanje z izzivi usklajene osebnostne in duhovne rasti.

Dobrodošli tudi vaši znanci, prijatelji oz. osebe, za katere čutite, da jim bo druženje prineslo zadovoljstvo ter ljubeč blagoslov.

Z ljubeznijo in spoštovanjem,

Milena Matko in Klub Orfej

 

 

Podrobnosti

Datum:
25. 2. 2017
Ura:
18:00 - 21:00
Cena:
Zastonj
Kategorija:

Organizator

Milena Matko
Phone
051 664 486
Email
milena.matko@siol.net
Spletna stran organizatorja

Prizorišče

Klub Orfej
Sinja Gorica 87
Vrhnika, 1360 Slovenija
+ Google Map
Deli z ostalimi
Milena Matko
Milena Matko

Milena - ženska, samostojna podjetnica, pisateljica, intuitivna svetovalka, prinašalka luči, ponosna hči slovenskega srca, zadnja leta prebivalka Trebnjega. Kdo vedel bi, kaj še vse ...

Članki: 79