Dušna aktivacija

Zdravilna moč rok

Ko sprejmemo svetlobo svoje duše, zaživimo.

Tehniko “dušna aktivacija” sta mi predala božji Oče in Mama, ko sem nekega dne vsa v bolečinah ležala na tleh, ko so mi solze neumorno lile po obrazu in od predelovanja travme enega izmed preteklih življenj nisem mogla normalno dihati. Tedaj mi je bilo natančno pokazano, kje je potrebno dovajati energijo svetlobe v telo oz. z ljubeznijo odstraniti blokade, ki mi onemogočajo živeti veličino svoje duše. Na koncu sem zaslišala besede: “Milena, s tem je potrebno iti med ljudi.” Ker pa je slednje veliko bolj Jernejev način dela, sem mu sporočilo predala naprej, medtem ko se sama posvečam svetovanjem in delavnicam. Jernej je tehniko še dodatno izpilil in na osnovi svojih izkušenj dokončno oblikoval.

Jernej o sebi in tehniki “dušna aktivacija” pravi:

Jernej sem in pri sebi že dolgo časa opažam, da sem močan kanal oz. medij, preko katerega se na Zemljo zlivajo energije svetlobe in ljubezni. S to močjo lahko ljudem pomagam do uresničitve osebnih ciljev – da se v življenju premaknemo v smeri svojih najvišjih potencialov in darov ter postanemo v polnosti odgovorni za svoje življenje.

S svojo duhovno močjo sem se pričel spoznavati med vsakodnevnimi opravki. Nato sem začel raziskovati – kdo sem in kaj se mi dogaja. Bral sem knjige z duhovno vsebino, obiskal tečaj bionergije pri Domančiću, se udeležil delavnic ThetaHealinga. Seznanil sem se z metodama ponovne povezave ter postavitve družine. Zadnjih nekaj let skorajda vsakodnevno igram vloge na delavnicah in svetovanjih »Pot srca« in na udeležence prenašam moč svetlobe ter ljubezni.

Namen procesa dušne aktivacije

Z namenom povezave človeka z njegovo dušo, vrnitve na pot dobrega počutja, obilja in sreče, sem v skladu z Mileninimi navodili, dosedanjimi izkušnjami energijske pomoči ter vsakodnevnimi izkušnjami pri igranju vlog na svetovanjih in delavnicah »Pot srca«, razvil sistem energijske aktivacije duše.

Rezultati aktivacij so zelo različni. Pojavljajo se občutna izboljšanja počutja, v življenje prihajajo nove priložnosti, novi ljudje, nove izkušnje. Spontano se zgodijo razrešitve težavnih odnosov ali situacij. Življenje postane bolj notranje bogato in izpolnjeno.

Kaj sploh je duša? Dušo je težko opisati z besedami ali jo opredeliti na materialni način, saj se ne da določiti meje nečemu, kar nima meja. Duša je tisto največ v človeku, je lesketajoči se biser in vpliva tako na fizično telo kot na naš razum in čustva oz. slednje uporablja zato, da se v polnosti izrazi. Gre za večno energijo, ki prehaja iz življenja v življenje, nabira izkušnje, raste, napreduje … Duša s sabo nosi spomine na vse pretekle dogodke, vizije prihodnosti, podatke o poslanstvu, izvoru itd.

Namen povezovanja z dušo je, da spoznamo sami sebe in se imamo neskončno radi, vidimo širšo sliko dogajanja, smo sočutni in razumevajoči, sprejemamo različnost, smo pogumni in samozavestni, trdno stojimo za svojimi načeli, smo hvaležni in ljubeči, težave sprejemamo kot osnovo za rast in razvoj, imamo občutek, da smo del nečesa veličastnega …

Potek procesa aktivacije

Aktivacijo izvajam na 18 točkah v našem energijskem polju, na 4 ravneh bivanja. Aktiviram energijske centre po telesu, povezavo z nebom in zemljo, izvornim in sorodnimi planeti ter vsem živim okrog nas.

Da se odvije popoln proces aktivacije, so potrebni 4 obiski, ki si sledijo v razmaku najmanj enega tedna. Na začetku izvedem kratek pogovor, katerega namen je definiranje težav, blokad, želja in izoblikovanje namere. Nato sledi aktivacija med katero udeleženec leži.

Posamezen obisk traja približno 30 min. Na prvem srečanju aktiviram fizično telo, na drugem čustveno, na tretjem mentalno in na četrtem energijsko telo oz. povezavo z dušo.

Pričakovanja, posledice, reakcije

Z energijskega vidika gledano je najbolje, da se prepustimo vodenju duše, da se proces odvije po svoje. Zato lahko rečem, da so najboljši rezultati aktivacije takrat, ko se ne omejujemo s točno določenimi pričakovanji.

Vseeno pa lahko zagotovim, da dušna aktivacija v nas pospeši proces aktiviranja dobrega počutja. Razblinijo se maske, ki smo si jih nadeli. Prizemljimo se in nase ter na dogajanje v svetu gledamo realno. Zgradimo trdne temelje za življenje. Sprožijo se zmožnosti slišanja svoje duše, ki je naš najboljši življenjski vodja. Začutimo, da smo v svojem življenju mi najpomembnejši. Povežemo se z Bogom in bitji svetlobe ter izvornim planetom. Prebudimo čustva, ki jih nosimo v svojem srcu.”

Cena posameznega srečanja je 65 EUR. V primeru enkratnega plačila 4 terapij je cena 240 EUR.

Za več informacij ter naročila pokličite na tel. štev.: 051 311 309 ali pišite na e-pošto: jernej.zorec@siol.net.

Toplo dobrodošli,

Jernej Zorec

VTISI UDELEŽENCEV

Doživela sem dotik brez dotika, ki sede v srce. Hvala.

Vida

Počutje po terapiji je bolj lahkotno, več in boljše volje sem, večje zaupanje imam. Večkrat na dan zavestno diham in opazim, da pogosteje pride do spontanega globokega izdiha.

Terapija se mi je zdela precej intenzivna in me zanima nadaljevanje.

Natalija

Včeraj sem bila v Templju POT SRCA deležna terapije “Dušna aktivacija”. Že ko se je bližal dogovorjen termin, sem začela čutiti toploto. Ko pa sem nekaj minut pred začetkom posedela na kavču pred prostorom, sem začutila močne vibracije. Vedela sem, da me čaka nekaj zelo močnega, kar mi bo v veliko pomoč. Prijazen Jernejev sprejem, sproščen dogovor, kaj želiva doseči in začela sva. Že takoj na začetku terapije sem začela čutiti utrip srca, kasneje pa se je iz mene skozi jok sprožil val zadržanih občutkov, začeli so razpadati vozli, verjetno stari tisočletja. Resnično je bilo vse zelo močno, izjemno in prineslo mi je olajšanje, nov zagon, novo razumevanje. Izjemno sem hvaležna za to in vem, da bom šla tudi na naslednjo terapijo. Po prihodu domov sem sladko zaspala kot še nikoli do sedaj in vem, da se je še veliko dogajalo.
Čutim spremembo – ta sprememba me je danes popeljala na čudovit sprehod. S svojo izkušnjo lahko rečem le, odločite se in si privoščite to terapijo.
Srčna hvala.

Justina

Deli:
Share