Deli z ostalimi
Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

 • Ta dogodek je minil.

Delavnica »Blagoslov zemlje in neba«: LEPOTA BOGINJ

16. 11. 2019 | 10:00 - 20:00

125€
Delavnica »Blagoslov zemlje in neba«: LEPOTA BOGINJ

»Boginja ve, kdo Ona je, da dobi vse, kar si poželi srce. Ker Ona vzame si, kar pripada ji, zase, za dom, družino, vse ljudi srčnosti. Ker Boginja si upa živeti, dihati, ustvarjati, zasesti prestol Srca, cel svet osvojiti z veličino Boga.«

 

Boginje so ženski vidik Boga, ki nas s svojo milo ljubeznijo, materinsko skrbnostjo in strastno močjo mogočno objemajo ter nam pomagajo pri stopanju po poteh vsakdanjika. Boginje delujejo z roko v roki z angeli, zdravijo, prebujajo intuicijo, očiščujejo, odpirajo srce, posipavajo s čarobnim prahom modrosti in odstirajo vrata obilju.
Da bi v polnosti začutili milost boginj, ljubeče vabljeni na delavnico »LEPOTA BOGINJ«. Blagoslovimo se z njihovo energijo, ki oživlja naše spoštovanje in vrednotenje mame narave ter moč partnerstva in svetost družine. Ovijmo se z veličino ženskosti in zaplešimo čutni ples živosti.

 

KJE: Ljubljana, Kotnikova ulica 28, Tempelj POT SRCA (soba 413)
KDAJ: sobota, 16.11.19, ob 10.00 uri
CENA: 125 EUR
PRIJAVE: [email protected]
S SEBOJ POTREBUJEMO: z
 za pripravo na delavnico se povežimo z energijo boginj ter jih narišimo
 napišimo, kaj nam pomeni beseda »prijatelj« ter posledično, kaj občudujemo pri svojih prijateljih ter česa ne prenašamo; začutimo, ali imamo v svojem življenju resnične prijatelje ali ne
 pripravimo plesni nastop; želeno glasbo mi na e-pošto pošljite do ponedeljka, 11.11.19

 

Na vsakem izmed srečanj močnega in globoko preobražajočega cikla dvanajstih delavnic »Blagoslov zemlje in neba« v svoje življenje povabimo bitja čiste svetlobe in ljubezni ter elemente mame narave, da nam pomagajo razreševati vsakodnevne izzive življenja. Začutimo podeljene blagoslove, radostno stečemo v njihov objem ter se popolnoma predamo življenju v vsem razkošju ljubezni, moči, svete srčnosti in božje milosti. Na stežaj odpremo vrata moči celotnega Stvarstva in postanemo veličastni mojstri bivanja, zliti z magično lepoto in obiljem vsega najboljšega.
Ob tem želim poudariti, da ko delamo npr. z angeli ali vilami ali samorogi …, slednje ne pomeni, da zgolj pljujemo z njimi po nebeškem svodu in uživamo v rajskem vrtu tam daleč nad sijočimi oblaki, ampak dobimo vso njihovo pomoč in oporo zato, da razrešimo npr. boleč odnos z družinskim članom, da se potopimo v spomine iz preteklih življenj, da sprostimo zastarano jezo, strah, sram, krivdo, da se zavemo svoje veličine, da razvijemo svoje intuitivne vpoglede, da pričnemo ustvarjati obilje in tako v nedogled. Skratka: intenzivno in globoko razrešujemo svoje zemeljske probleme, se sprejemamo ter vstopamo v tempelj svoje moči.

Delavnice potekajo ob sobotah ob 10.00 uri (trajajo predvidoma do 20.00 ure z vmesnim odmorom za kosilo).
Predvideni termini do konca leta: 13.07.19, 10.08.19, 07.09.19, 05.10.19, 16.11.19, 07.12.19.
Cena posamezne delavnice je 125 EUR.

 

Kratka vsebina:

 1. Druženje »ČUDEŽNOST SAMOROGOV«

Samorogi so bitja luči, polni čudežnosti in sijoče svetlobe. Uslišijo naše želje, ki prihajajo iz globin duše in nam pomagajo izpolniti poslanstvo. Opogumljajo nas, da srčno sledimo svojim sanjam in vizijam, da rastemo in delujemo v dobro celotnega Stvarstva. So nežni zdravilci, ki s svojim rogom zdravijo rane v naših srcih in nam pomagajo na poti sprememb. V nas prebudijo občutke dostojanstva in skrbnosti, magičnosti in skrivnostnosti, modrosti in ljubezni, čistosti in radosti.

 1. Druženje »LJUBEČ POZDRAV MORSKIH DEKLIC IN DELFINOV«

Morske deklice so magična bitja svetlobe, ki nam na lahkoten in radosten način pomagajo, da postanemo mogočni prinašalci luči.

Delfini na Zemljo prinašajo neskončno duhovne modrosti ter nam vedno znova pokažejo, da lahko uresničimo katerokoli srčno željo, če svojo pot obdamo z veseljem in igrivostjo, prisluhnemo milemu šepetu svoje duše.

 1. Druženje »ČAROBNOST VIL«

Vile so mila bitja svetlobe, ki nam na nežen in radosten način pomagajo, da postanemo sijoči prinašalci luči. So božji varuhi narave in zagotavljajo zdravje, varnost živali, rastlin in matere Zemlje. V naša življenja vnašajo občutke čarobnosti, igrivosti in romantike. Napolnijo nas z vznesenostjo, brezskrbnostjo in občutenjem sreče v srčiki naše biti.

 1. Druženje »PLES ELEMENTALOV ZEMLJE, OGNJA IN LESA«

Med elementale zemlje sodijo škrati, vilinci, škratki in palčki. Škrati pazijo na sestavo prsti in čebelam pomagajo pri opraševanju cvetov. Zemeljski škrati se skrivajo v podzemnih rovih, kjer skrbijo za prst in skrite zaklade. Domači škrati pomagajo v gospodinjstvu in čuvajo naše domove. Palčki skrbijo za čarobnost vrtov, palčice pa so izjemno materinske in skrbne.  Vilinci so visoka in vitka bitja z izjemnim mojstrstvom in rokodelskimi spretnostmi. Zelo so prijazni in nam lahko pomagajo pri pletenju, šivanju, pri umetniških projektih, petju in magičnih obredih.

V zubljih živega ognja svoj ples strasti plešejo salamandri – ognjena bitja, ki imajo izjemno sposobnost transformacije energij in čiščenja vsega starega.

V lesu prebivajo drevesni duhovi ali varb-utoni, ki so lepo vidni v grčastih deblih starodavnih dreves. Povezani so z duhovnostjo, prerokovanjem in zdravljenjem. V lesu se nahaja bogato znanje zemlje in neba, zato drevesni duhovi pomagajo širiti in ohranjati veličino modrosti ter magične svetlobe.

 1. Druženje »SIJOČ OBJEM ANGELOV«

Angeli so ljubeči glasniki, sli Boga. Radostno nam služijo kot varuhi, vodniki, zdravilci, pomočniki … So sijoča bitja čiste svetlobe, ki nas brezpogojno ljubijo in so prisotni vse okoli nas. Niso omejeni ne s časom ne s prostorom. Gladijo naše poti in se odzivajo na naše prošnje. Čuvajo in varujejo nas ter nam prišepetavajo najboljše možne izbire. S svojimi nežnimi krili nas milostno objemajo, tolažijo in pomagajo.

 1. Druženje »BLAGOSLOV VNEBOVZETIH MOJSTROV«

Vnebovzeti mojstri so veliki zdravilci, učitelji in preroki, ki so poprej hodili po zemlji, sedaj pa bivajo v duhovnem svetu in nam pomagajo iz višav. Prihajajo iz vseh kultur, veroizpovedi in civilizacij, tako starodavnih kot sodobnih – mednje sodijo Jezus, Mojzes, Buda, svetniki, božanstva … Tesno sodelujejo z Bogom, našimi angeli varuhi in tistimi ljudmi, ki na Zemljo prinašamo luč. Pomagajo nam hoditi po poti miru, ljubezni in obilja.

 1. Druženje »SRČNA MOČ NADANGELOV«

Nadangeli so mogočni angeli, ki bedijo nad angeli varuhi in nam srčno pomagajo pri stopanju po prostranih poljanah zemeljskega bivanja. So veličastna bitja sijoče luči, polni modrosti, božje milosti in neskončne moči, ki nas odločno vodijo po poteh srca. V svoje življenje najpogosteje privabljamo blagoslove naslednjih 12 nadangelov: Gabriel (božanski sel), Hanael (sveti bojevnik), Jofiel (sveti osvoboditelj), Metratron (nebeški učitelj), Mihael (kozmični voditelj), Rafael (sveti zdravitelj), Raziel (božanski misterij), Sandalfon (sveti varuh), Čamuel (božanski vodnik), Uriel (večni družabnik), Zadkiel (božanski tolažnik), Zafkiel (sveti ljubimec).

 1. Druženje »LEPOTA BOGINJ«

Boginje so ženski vidik Boga, ki nas s svojo milo ljubeznijo, materinsko skrbnostjo in strastno močjo mogočno objemajo ter nam pomagajo pri stopanju po poteh vsakdanjika. Boginje delujejo z roko v roki z angeli, zdravijo, prebujajo intuicijo, očiščujejo, odpirajo srčno čakro, posipajo s čarobnim prahom modrosti in odstirajo vrata obilju. Energija boginj oživlja naše spoštovanje in vrednotenje mame narave ter moč partnerstva in svetost družine.

 1. Druženje »OTROCI VESOLJA (ZVEZDNI LJUDJE)«

Na Zemlji v človeških telesih prebivajo tudi otroci vesolja (zvezdni ljudje, zemeljski angeli), ki izvirajo iz drugih planetov, osončij in galaksij. Tu so s posebnim poslanstvom, da Zemlji pomagajo v procesu rasti in človeštvo popeljejo v zlato dobo. Ljubeče pomagajo pri zdravljenju in transformaciji planeta ter prinašajo mir, harmonijo in ljubezen. So izredno intuitivni, prodorni, občutljivi, odločni. Imajo jasno vizijo in visoke ideale, polni so empatije, čutijo esenco vsakega bitja in situacije. Prinašajo spomine na prihodnost in ohranjajo vizijo najvišjega možnega duhovnega in tehnološkega razvoja.

 1. Druženje »SKRIVNOSTNI SVET KAMNOV (MINERALOV IN KRISTALOV) TER KOVIN«

Kamni so mogočni pradavni nosilci spominov in prevajalci informacij. Zdravilni kamni (kristali in minerali) so veličastni pomočniki pri stopanju po poti srca. So učinkoviti prijatelji, s katerimi je mogoče spodbuditi našo duhovno in fizično moč. So potomci poroke med nebom in zemljo, srčno darilo matere narave. Namenjeni so krepitvi moči svetlobe in ljubezni. Kamni so živi, polni energije in vsakemu izmed nas želijo radostno predati ljubeča sporočila ter nam pomagati pri vsakodnevnih izzivih bivanja.

 1. Druženje »LJUBEZEN CVETJA IN RASTLIN«

Rastline nam dajejo kisik, čistijo zrak, podarjajo hrano, prinašajo kraljevsko lepoto, milost zdravja, svetost bivanja in omamnost vonjav. Ljubeče nas dvigujejo, odpirajo vrata za stik z dušo, prelestno lepoto Boga.

Rože so glasnice ljubezni, smehljaj božanskega. Polnijo nas z milo nežnostjo, cvetočo ženskostjo, božjo lepoto in nebeško blaženostjo.

Drevesa so starodavna bitja modrosti, ki ohranjajo zapise tukajšnje zgodovine in okoli planeta ustvarjajo mrežo lesketajoče svetlobe. Obsežni gozdovi so čuvarji starodavnih znanj, z drugih planetarnih sistemov prinašajo ljubezen in jo shranjujejo.

 1. Druženje »SPOROČILA ŽIVALSKEGA SVETA«

Živali so naši ljubeči spremljevalci, zdravitelji in učitelji. Brezpogojno nas ljubijo, nam odpirajo srca, dajejo hrano, omogočajo lažje in hitrejše doseganje notranjega blagostanja ter prinašajo vitalno življenjsko energijo, mir in harmonijo. Ščitijo nas ter vodijo skozi življenje. Pomagajo nam, da sledimo svojemu poslanstvu, ohranjamo stik s sabo in trdna tla pod nogami. So blagoslov nebes in darilo matere zemlje.

 

Dobrodošli tudi vaši znanci, prijatelji oz. osebe, za katere čutite, da jim bo delavnica prinesla ljubeč blagoslov.

 

Topel objem in vse lepo do snidenja,

Milena Matko

Podrobnosti

Datum:
16. 11. 2019
Ura:
10:00 - 20:00
Cena:
125€
Kategorija:

Prizorišče

Tempelj POT SRCA
Kotnikova ulica 28
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map

Organizator

Milena Matko
Phone
051 664 486
Email
milena.matko@siol.net
Spletna stran organizatorja
Deli z ostalimi
Milena Matko
Milena Matko

Milena - ženska, samostojna podjetnica, pisateljica, intuitivna svetovalka, prinašalka luči, ponosna hči slovenskega srca, zadnja leta prebivalka Trebnjega. Kdo vedel bi, kaj še vse ...

Članki: 79