Vtisi udeležencev

Milena in Jernej –  vidva sta prava sodobna čarovnika.

Odkar sem bila pri vama, se je moje življenje obrnilo za 180 stopinj. Predvsem v zavedanju same sebe, svoje energije in svojega poslanstva. V sebi čutim večji mir in stik s sabo, bolj se zavedam, kaj me podpira in kaj absolutno ne, kje imam prostor za rast, kje pa si lahko oddahnem, ker so stvari postavljene in lahko žanjem sadove preteklega dela.

Klic, da grem k vama na terapijo, je bil močnejši od strahu in sedaj vem, da smo se morali srečati, saj je bil to klic duše, ki je rabila biti slišana.

Darija, Mozirje

V resnici sem skopuh. Ne plačujem rad računov. Ampak tokrat sem prvič v življenju z veseljem odprl denarnico in odštel 385 EUR. Mislim, da to pove vse o Vašem delu, o tem, kako zadovoljen in hvaležen sem.

Matija, Litija

Draga Milena.

Hvala, hvala za tvoje delo, hvala zate. Predstavljam si, da si prehodila že res veliko. Tako poglobljenega dela glede vseh težav, s katerimi se soočam, še nisem zasledila. V kolikor sem se obrnila na koga, ni prišel tako globoko kot ti in ni imel odgovorov na vsa moja vprašanja.
Dobila sem tudi potrditev, da so moji občutki pravi. Vsekakor nisem vedela za vse stvari, ampak za ključno stvar sem imela kar jasno sliko – a redkokdo si upa o tem (o temi, ki želi prevladati nad nami) zares pogovoriti, pogledati – ne vpleteno, a poglobljeno, jasno.
Še naprej bom zaupala svojim občutkom in res sem hvaležna, da je nekdo znal na svoj način prebrati to, kar čutim in doživljam sama. Moje delo se začenja in končuje hkrati. Najdem rešitve v še tako težkih situacijah. Otroci so tisti pogon (notranja vez in odgovornost do njih) zaradi katerih je vredno prekiniti s preteklimi vzorci in odložiti bremena.

Hvala iz srca in vse dobro ti želim.
Ana, Ljubljana

Draga Milena in Jernej!

Najprej še enkrat iz srca hvala obema za čudovito izkušnjo, ki sem jo bila deležna pod vajinim spoštljivim, ljubečim in strokovnim vodstvom.

Res sem ganjena, da smo se spoznali in da sta mi poklonila velikansko milost – da spoznam in prvič slišim svojo dušo.

Potrebovala sem kar nekaj časa, da sem sploh slišala vse, kar sta mi v skoraj štirih urah posredovala/kanalizirala/odigrala z veliko mero ljubezni, z ogromno količino znanja, spoštovanja, zavedanja in modrosti. Posnetek sem najprej dvakrat poslušala, nato sem si naredila celo transkripcijo, da sem sploh lahko sprejela takšno količino informacij in dojela moč sporočil!

Hvala, da smo tako velik del našega srečanja posvetili liniji prednikov, da sta mi razkrila vzorce in prepričanja, ki so se po liniji prednikov prenašali naprej vse do moje primarne družine in do mene. Iskrena hvala tudi za to, da sta mi pomagala prepoznati in ozavestiti številne vzorce, najti energijske zastoje in mi jih z veliko modrosti pomagala spremeniti tako, da sem končno lahko vzela svojo moč nazaj.

Hvaležna sem za vajino razlago, da moram za premik naprej sprejeti tako dušni vidik, kot tudi vidik prednikov (po obeh linijah). Slednjega moram sprejeti in obrniti v nekaj koristnega, v podporo sebi na poti dušnega poslanstva.

Dober teden je minil od našega srečanja, dogajanje je bilo v tem času dokaj pestro. Spala sem bolj malo, se pogosto prebujala, tudi sanj se skoraj ne spomnim (kar po mojem mnenju kaže na neke globoke procese, ki se mi dogajajo v spanju …). Vsak dan sem si vzela nekaj časa zase. Počivala sem in preživela vsaj uro dnevno v naravi. Naredila sem tudi ritual, v katerem sem se dokončno poslovila od vseh (tudi svojih) nerojenih otrok, jim prižgala svečke, poklonila igračke in cvetje, jim v slovo napisala in prebrala pismo ter nato vse skupaj z ognjem transformirala v čisto ljubezen, mir in podporo sebi.

Čutim, da sem se v energiji in zavedanju precej spremenila. Počutim se močnejšo, bolj »celo«, bolj zaupam vase in poskušam čim bolj odgovorno sprejeti svoje dušno poslanstvo.

Večkrat si skušam zastaviti vprašanja, ki ste mi jih Vi, draga Milena, posredovali: »Kaj jaz potrebujem, kakšno je moje zdravljenje, kakšen je moj svet in podobno …«

Spomnim se tudi Vas, dragi Jernej, ko ste mi razložili, kako pomembno je dihanje in da moram čimbolj uravnotežiti moški in ženski aspekt znotraj sebe.

Naj omenim še, da se je tudi partnerjev odnos do mene spremenil. Postal je bolj spoštljiv in očitno se odziva na spremembo v moji energiji.

Srčno hvala obema za naše srečanje, za dušni dogovor, nepozabno izkušnjo, na katero sem čakala celo življenje!

Hvala za sprejetost, vso podporo, modrost, iskrenost, srčnost, ter močna spoznanja, ki sem jih bila deležna na svetovanju.

S spoštovanjem in z Ljubeznijo.

Monika, Ljubljana

Draga Milena.

Po zelo intenzivni delavnici v februarju se velikokrat spomnim na Vas in močno poslanstvo, ki ga opravljate in zato se Vam še enkrat iskreno zahvaljujem za izkušnjo.

Od takrat se je zgodilo veliko in še več. Po tistem večeru sem začela še bolj čutiti, kako utrujeno je moje telo in še več videti.

Ne vem, če bom kdaj pozabila Vaše besede … Ne vem, kaj sem si v tistem trenutku mislila, začutila. Vsekakor pa se je odprl telesni spomin na težke dogodke v otroštvu, zdaj, par noči nazaj. Bila sem stara 4 – 5 let. Počasi so prišle in še prihajajo tudi slike. In novi občutki, ki jih besede težko opišejo. Če sem imela poprej kanček upanja in želje za ponoven stik z mamo, sedaj tega ni več. Izjemna žalost, jeza, ki je še ne čutim tako močno in nezaupanje, obup.

Zakaj Vam to pišem? Ker mi je lažje, če lahko komu zaupam, ki je na moji poti in vem, da me bo sprejel tako, kot sem, z vsem, kar sem.

Hvala in vse dobro.

Alenka, Vrhnika

S partnerjem sva bila pred časom pri tebi in Jerneju na svetovanju v Novem mestu. Razreševali smo teme: odnosi, hiša, moja služba …

Moram vama sporočiti, da je bilo skoraj neverjetno, kako so se potem pričele odvijati stvari v povezavi s prodajo hiše. Dokaj hitro sva prišla do dveh resnih strank. Kmalu sva na krasni lokaciji našla tudi stanovanje, ki nam je vsem všeč. Skratka – premaknile so se energije, ki so bile tako dolgo zakrčene.

Ko damo to čez, se posvetim še moji službi, ki se za enkrat še ni odprla, ampak vem, da se bo.

Hvala vama za vajin prispevek, še enkrat. Verjamem, da vama ni vedno lahko opravljati tega poslanstva, ampak naj vama takšne povratne informacije dajo pogum in moč za naprej. Da sta na pravi poti in da spreminjata naša življenja na bolje.

Irena, Logatec

Pozdravljeni in hvala Vam.  Ne znam niti opisati, česa takega pa še ne. Kot bi se lego kocke sestavile. Ne rečem, da je prijetno, vsaj zdaj še ne, je pa nujno, če hočem živeti. Zlati ste, nekaj me je res poslalo k Vam.

Ko bo zrelo, se spet oglasim.

Ana, Dolenjska

Milena, hvala. Res, iz vsega srca. Včasih imam občutek, da več ne bi živela, če te ne bi srečala. Moje življenje se je povsem spremenilo, in to toliko, da tega sploh še ne znam opisati. Na zunaj se to mogoče niti ne opazi, ampak moje srce je obnovljeno – napolnjeno z radostjo. Vem, da se moja prava  duhovna pot šele začenja in tega se veselim.

Margareta, Bela krajina

Pohvale in hvala za nedeljsko predavanje, druženje in zelo prijetno, koristno ter pozitivno izkušnjo, ki mi je potrdila domala vsa razmišljanja zadnjega časa. In hkrati seveda potrdila tudi moje raziskovanje samega sebe.

Pozdravljam tvoje in Jernejevo delovanje in vama želim čimveč uspehov …

Matej, Gorenjska

K Mileni sem prvič prišel na individualno terapijo pred petimi leti z zlomljeno nogo po operaciji gležnja. Ko sem sprejel razlog za nastanek poškodbe, sem začutil, kako mi je šla bolečina iz noge ven. Začel sem normalno hoditi in vse do danes nimam z nogo nikakršnih težav. Toplo priporočam vsem.

Jernej, Trebnje

Velikokrat sem že prebral sporočila zadovoljnih uporabnikov raznih storitev, ki na spletnih straneh hvalijo storitve ali usluge in navajajo neverjetne pozitivne učinke, ki so jih prejeli ali doživeli. Običajno se mi je zdelo pretirano, neresnično in ustvarjeno za potrebe promocije. Meni se je zgodilo nekaj takega, kar bi pred tem tudi sam označil za neverjetno.

Informacijo o delavnici pri Mileni, bila je na temo življenjskega poslanstva, sem dobil nekaj dni prej, približno pol ure pred njenim začetkom pa sem se zares odločil, da se je bom udeležil in sem prišel nanjo z nekaj minutno zamudo. Izkazalo se je, da je bila to ena od mojih najboljših odločitev v življenju. Od delavnice sem pričakoval, da bom dobil informacije o tem, kaj je tisto, kar bi moral v tem življenju poklicno ali sicer početi, da bom začutil pravo motivacijo za delo in zadovoljstvo ob opravljenem delu, kajti tega mi že dolgo zelo manjka. Glede na dotedanje izkušnje pričakovanja niso bila velika, zato sem se prepustil toku dogodkov. Med izvajanjem delavnice, ko sem bil na vrsti za izvedbo postavitve, v kateri sem bil v vlogi prejemnika informacij, sem bil zelo presenečen nad izredno močnimi občutki energije, ki sem jih občutil v sebi, predvsem v obliki naklonjenosti ali občutkov odvračanja od oseb, ki so igrali določene vloge po navodilu Milene. S pomočjo udeležencev delavnice, ki so igrali v moji postavitvi in s pomočjo Milene, ki je znala občutiti in interpretirati dogajanje na energijskem nivoju, ki sem ga tudi sam zelo občutil, sem dobil veliko informacij o preteklih izkušnjah in svojem življenjskem poslanstvu, kar sem že nekaj časa iskal. Ob prejemu informacij sem v sebi začutil pomirjenost in občutek, da je to tisto, kar sem iskal, najti moram le še pot. Sledilo je še eno prijetno presenečenje. Delavnica je bila v petek zvečer, v ponedeljek dopoldne pa sem dobil elektronsko sporočilo bivšega sodelavca, če me zanima novo delovno mesto. Zdi se preveč neverjetno, da bi bilo naključje. Ponujeno delovno mesto sicer ni neposredno povezano z mojim poslanstvom, vendar omogoča pridobivanje izkušenj, ki jih bom ob izpolnjevanju poslanstva zelo potreboval, in hkrati daje več možnosti za prehod v želeno smer. Zelo sem hvaležen Mileni za izvedbo delavnice, ki mi je dala dolgo iskani odgovor. Gotovo se bom še kdaj udeležil kakšne njene delavnice.

Andrej, Trebnje

V začetku leta 2014 sem bila brezvoljna in brez ciljev. Zaradi bolečin v hrbtenici sem bila dalj časa na bolniški. Vedela sem, da moram nekaj spremeniti, a nisem imela prave volje. Nekega trenutka sem imela dovolj svoje apatičnosti, čakanja, umiranja duše. Ker sem v zadnjih 18 letih prebrala veliko knjig, obiskala nešteto delavnic in individualnih svetovanj, sem bila zagovornik, da vsak zmore sam, če se le odloči za spremembo. Vendar sem v tistem trenutku potrebovala podporo nekoga, ki bi mu resnično lahko zaupala.

Poskrbljeno je bilo, da sem se spomnila Milene, ki sem jo poznala iz podjetja, kjer je prej delala. Na spletu sem poiskala njeno ime in prišla na njeno internetno stran. Iskreno povedano, zdela se mi je “pocukrana”. Bila je prelepa, da bi bila resnična. Brala sem njen blog in ni mi bilo všeč omenjanje boga, ker v “cerkvenega” boga ne verjamem. Verjamem pa v vesolje in v energije.

Milena, ki sem jo imela v spominu, se mi je zdela zaupanja vreden človek, takega sem v tistem trenutku potrebovala. Nekoga, ki ne bo sodil, ki bo iskren in direkten. Vesolje v tistem trenutku ni moglo  bolje poskrbeti zame. Začelo se je s prvim in drugim individualnim pogovorom. Sledil je prvi sklop skupinskih delavnic »Pot srca«, delavnice »Ženska sem«, drugi sklop druženj »Pot srca«, vmesne tematske delavnice in individualna srečanja. In leto je skoraj okoli. Priznam, bilo je delovno in naporno. Zelo delovno. Zelo naporno. Še vedno je. A je vredno. Resnično je vredno vsakega trenutka. Ko pogledam devet mesecev nazaj, vidim velike spremembe v svojem življenju, ki jih zaznavajo tudi drugi, ki so v stiku z mano. Nekaj rezultatov:

 • izboljšan odnos z 20-letno hčerko
 • postavljene osebne meje bivšemu možu in staršem
 • okrepljena samozavest in vrednotenje sebe
 • prvič v/po 40-ih letih sem si dovolila in upala izraziti jezo in jo izkričati
 • dovolila sem si začutiti strah
 • dovolila sem si začutiti, kaj si želim zase, si to zapisati in povedati naglas
 • nekaj kilogramov, ki sem se jih trudila izgubiti, je izpuhtelo in se ne vrnejo
 • sem veliko bolj komunikativna in družabna
 • dovolim si čutiti in prepoznati ter izraziti občutke navzven
 • prišla sem do odgovorov, zakaj se nisem spomnila večine svojega otroštva; travme sem ob Milenini podpori in podpori skupine predelala
 • svoje mnenje povem vedno, kadar se mi to zdi pomembno. Pred tem sem mislila, da nikogar ne zanima, kaj si mislim, ker sem nepomembna.

Resnično sem dobila odgovore na vsako vprašanje, ki sem si ga upala postaviti. Zelo veliko mi pomeni to, da se spremembe vidijo tudi navzven, pri vsakodnevnih odnosih s prijatelji, sodelavci, znanci in neznanci. Če sama ne bi doživela tega, ne bi nikoli verjela, da se lahko človek v dobrih devetih mesecih tako spremeni.

Alenka, Novo mesto

Milena je prva oseba, ki me je zares slišala, razumela in brez obsojanja sprejela. Nadvse sem ji hvaležna za podporo, prijateljstvo in brezpogojno ljubezen, ki jo razdaja svetu. Zaradi nje danes živim, ni me več tako strah in upam si dihati. Leta in leta zatiranja in tlačenja so se razblinila. Milena mi je pomagala spregledati, da se ne potrebujem zadovoljiti z manj in zatreti sebe s tem, ko osrečujem druge. Naučila me je poslušanje sebe in sprejemanja vseh vidikov svojega obstoja.

Zaradi nje danes razumem, zakaj sem se vedno počutila tako drugačno in zakaj imam drugačne poglede na življenje. Pomagala mi je pri razrešitvi marsikaterega odnosa in videnju širše slike.

S pomočjo Milene Matko si danes upam sanjati in sanje tudi uresničiti – ne zaradi drugih, ampak tokrat zaradi sebe, ker si to zaslužim. Danes si upam postaviti sebe na prvo mesto. Danes sem veliko bolj samozavestna, srečna, introvertirana, sproščena, razumevajoča in potrpežljiva. Milena, hvala, ker si Srce.

Anja, Novo mesto

Hvala Vam za vse odgovore, ki sem jih iskala že dolgo časa.

Moje življenje se končno sestavlja, stvari so postale jasne in strah pred prihodnostjo je izginil. Moje počutje je boljše in z vsakim jutrom se veselim novega dne, ki je pred mano.

Aleksandra, Ljubljana

Pet dni je minilo, odkar sem bila na svetovanju pri Vas. Ves ta čas sem v mislih pri Vas, da se Vam zahvalim. Počutim se odlično, pomirjeno, polna energije in moči, žarim od sreče, veselja, radosti, ljubezni, polna upanja. Hvala Bogu in Vam za vse to.

Hvala Vam za moje ozdravljeno ranjeno in strto srce.

Hvala Vam, ponovno sem se vrnila v lepoto življenja.

Hvala Vam, ker mi je življenje ponovno postalo praznik.

Hvala, ozdravljena sta moja duša in telo.

Hvala za mojo družino.

Helena, Otočec

Draga Milena.

Svetovanje je bilo kot masaža mojih možganov. Našli ste skrite stvari, mi dali potrditev, da čutim prav. Predvsem se me je dotaknil zadnji sklop iger vlog – nenadoma se je pojavila močna bolečina v prsnem košu. Pritisk se je razraščal in mi hotel raznesti rebra, a ko sem dogajanje predihala, sem postajala vse bolj lahka in radostna. Ja, sililo me je na smeh in lepo smo zaključili to mojo štorijo. Doma opažam lepše obnašanje in drugačen način pogovora z domačimi. Torej stvar že deluje.

Iz srca hvala za vso pomoč in naj delo z ljudmi še naprej ostane Vaše poslanstvo. Kot sem omenila ob odhodu – so učitelji in svetovalci, ki gradijo kariero preveč na egu in zunanjem blišču in ste drugi, ki delate iz srca, s sočutjem do strank. Upam, da to ljudje začutijo in izberejo slednje.

Irena, Prekmurje