Priročnik za stopanje po poti Srca

Prirocnik za stopanje po Poti Srca_ovitek

Srčno pozdravljeni, dragi Sopotniki, toplo dobrodošle, drage Sopotnice, pri stopanju po POTI SRCA®.

Priročnik za stopanje po poti Srca je pričel nastajati z namenom podati odgovore na najbolj pogosta vprašanja tistih, ki se odločajo za individualna svetovanja ali obisk delavnic. Ali pa slednje že obiskujejo, pa se soočajo z vsakodnevnimi izzivi življenja. A je že med samim nastajanjem pričel preraščati v nekaj več. Kakorkoli že – naj vam bo v pomoč pri iskanju odgovorov na poti, ki jo s svojimi izzivi tlakujejo naše duše.

Priročnik, za katerega predlagam, da ga preberete v celoti, je vsebinsko razdeljen na tri sklope. V prvem delu kratko predstavljam sebe ter podjetje »POT SRCA, Milena Matko s. p.«. V drugem sklopu sledijo osnovna vprašanja o svetovanju in delavnicah v smislu, kje delavnice potekajo, kako se obleči in tehnično pripraviti na proces. V zadnjem delu priročnika preko vprašanj in odgovorov pojasnjujem vsebino in način delovanja na svetovanjih ter delavnicah in podajam obrazložitve nekaterih pojmov s področja duhovnosti. Priročnik zaključujem z navedbo naslovov nekaj knjig, ki nam prinašajo bogate informacije, odstirajo tančice modrosti.

Iz spoštovanja do svojega dela prosim, da se za tiskanje, kopiranje, prepisovanje ali kakršnokoli drugačno razmnoževanje priročnika predhodno dogovorimo.

Priročnik si lahko preberete na naslednji povezavi: Priročnik za stopanje po Poti Srca.

Srečno pot, posuto z blagoslovi ljubezni in hvaležnosti, da obstajate,

Milena Matko