Pomembno obvestilo

Izdelki, svetovanja, delavnice in vse metode, opisane na tej spletni strani oz. izvajane na srečanjih, nimajo za namen, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani medicine, psihološko ali drugo svetovanje s strani zdravnika, psihiatra ali svetovalca z licenco. Namen srečanj tudi ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije.

Udeležba na delavnicah oz. svetovanjih je samovoljna in v skladu s prostovoljno odločitvijo posameznika. Vsak posameznik sam nosi polno odgovornost za to, kaj bo naredil v povezavi z občutki, spoznanji in uvidi na delavnicah oz. svetovanjih, za ravnanje z njimi in nadaljnje odločitve v življenju.

Eno najpomembnejših pravil na delavnicah in svetovanjih je zaupanje. Namen vsake delavnice je, da ustvarimo sveti prostor, v katerem se vsak počuti varnega, ljubeče sprejetega, da se lahko čim bolj nežno sooči s še tako bolečimi občutki. Pomembno je, da smo spoštljivi do vsakogar, da ga poskušamo razumeti, mu pomagati.

Posameznik je zavezan v polnosti spoštovati zasebnost ostalih udeležencev delavnic – lahko govorimo o izkušnjah na delavnicah, o spoznanjih, delimo z drugimi svoje občutke … vendar brez uporabe imen in priimkov udeležencev ter brez kakršnegakoli posmeha, prezira, obsojanja … Bodimo sočutni in ljubeči.

Snemanje in fotografiranje delavnic oz. svetovanj je dovoljeno samo ob privolitvi vseh udeležencev.

PANDEMIJA

Delovanje podjetja je do nadaljnjega omejeno z ukrepi za varovanje zdravja. Vstop v poslovni prostor je možen le zdravim osebam. Razkužilo je na voljo ob vhodu v poslovno stavbo.

Hvala za razumevanje in naj nas zdravje spremlja na vsakem koraku.

PIŠKOTKI

Naša spletna stran zaradi boljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.
Piškotki so majhne datoteke, ki jih ob obisku naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako vas lahko prepoznamo, ko se vrnete na spletno stran ter omogočimo njeno boljše delovanje in uporabo. Piškotki ne vsebujejo osebnih podatkov oziroma informacij, ki bi vas lahko identificirale.

S spoštovanjem in ljubeznijo,

Milena Matko

Deli:
Share