Deli z ostalimi
Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Delavnica »VELIČASTEN MOŠKI«: Strasten mladenič

28. 2. 2016 | 10:00 - 18:00

50€
Delavnica »VELIČASTEN MOŠKI«: Strasten mladenič

»Moški – bleščeča kristalna čaša, prepolna moči.

Moški življenje vzdržuje, ščiti, varuje, s ponosom in častjo navdihuje. Oporo, trdnost da, usmerja, ženski z eleganco roko poda. Vizije prizemlji, cveti v svoji zgoščenosti, disciplini, redu, organiziranosti.

Moški – biser v svoji pokončni veličastnosti.«

 

Moški v sebi nosite neizmerno moč, ki jo svet še kako potrebuje – zato se primite za roke in skupaj ustvarite nov svet: svet miru, ljubezni, spoštovanja in bogastva. Potrebujemo vas – potrebujemo vašo čast in ponos, strast in odločnost, veličino in srčnost.

Pridružite se sklopu štirih delavnic »Veličasten moški«, ki je namenjen samo moškim. Na teh delavnicah prehajamo skozi štiri obdobja oz. področja v življenju moškega. Moški ste varuhi doma, povezovalci, mogočni skrbniki in šele z vašo oporo lahko ženske in otroci zaživimo veličino svojega srca. V vas živijo spomini na svečenike v belem, na mogočne kralje, na veličastne bojevnike, na ljubeče očete, na strastne ljubimce, na romantične trubadurje, na modrosti polne starce.

Delavnice bodo potekale dvakrat mesečno ob nedeljah s pričetkom ob 10.00 uri in v povprečju trajale osem ur (z vmesnim odmorom za kosilo). Predvideni termini: 28.02.16, 13.03.16, 10.04.16, 24.04.16.

Kratka vsebina:

  1. Druženje »STRASTEN MLADENIČ«

Posvetimo se začetnemu obdobju v življenju moškega. Sprejmemo moč moškosti, veličastno odstremo tančice v svet moških iniciacij ter strastne spolnosti.

  1. Druženje »SPOŠTOVAN MOŽ IN PONOSEN OČE«

Ljubeče se zazremo po prostranih poljanah partnerstva in očetovstva. Predamo se moči moške povezanosti, začutimo pomen spoštovanja, ponosa, dostojanstva in časti.

  1. Druženje »DIVJI MOŠKI IN USPEŠEN POSLOVNEŽ«

Moški ne glede na partnerstvo in očetovstvo v sebi vedno ohrani svojo samostojno bit, pridih divje neodvisnosti in vstopa v svet poslovnosti.

  1. Druženje »MODRI STAREC«

V zadnjem obdobju v življenju moškega v ospredje stopi ljubeča svetost dedka ter večna modrost starca.

 

Povabite svoje srce na prvo delavnico »Moški sem«: STRASTEN MLADENIČ, na kateri se bomo posvetili začetnemu obdobju v življenju moškega. Sprejeli bomo moč moškosti ter odstrli tančice v svet moških iniciacij in strastne spolnosti.

 

KJE: Društvo Iskreni cvet, Slovenska cesta 28, Mengeš

KDAJ: nedelja, 28.02.16, ob 10.00 uri

CENA: 50 EUR

PRIJAVE: [email protected]; 031 323 089 (Aleksandra)

 

Dobrodošli tudi vaši znanci, prijatelji, sorodniki oz. vsi moški, za katere čutite, da jim bodo delavnice prinesle zadovoljstvo ter ljubeč blagoslov.

 

Prisrčno pozdravljeni in vse lepo do snidenja,

Milena Matko in Društvo Iskreni cvet

Podrobnosti

Datum:
28. 2. 2016
Ura:
10:00 - 18:00
Cena:
50€
Kategorija:

Organizator

Milena Matko
Phone
051 664 486
Email
milena.matko@siol.net
Spletna stran organizatorja
Deli z ostalimi
Milena Matko
Milena Matko

Milena - ženska, samostojna podjetnica, pisateljica, intuitivna svetovalka, prinašalka luči, ponosna hči slovenskega srca, zadnja leta prebivalka Trebnjega. Kdo vedel bi, kaj še vse ...

Članki: 79