Deli z ostalimi
Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Dan za dušo v Logarski dolini

1. 9. 2018 | 10:00 - 19:00

27€
Dan za dušo v Logarski dolini

»Popeljem te na POT SRCA, da duša v Ljubezni zapoje, zaigra.«

 

Ker se večkrat zgodi, da me kdo vpraša, kaj se sploh dogaja v Templju POT SRCA, srčno vabljeni na »Dan za dušo«, ki bo potekal v osrčju Logarske doline. Celodnevno druženje je namenjeno stiku z mamo Zemljo in brezmejnostjo vesolja ter kratki predstavitvi delovanja.

 
KJE: Logarska dolina 13a, Solčava

KDAJ: sobota, 01.09.18, ob 10.00 uri

CENA: 27 EUR (vključuje okusno kosilo pri Plesnikovih v Kmečki hiši Ojstrica)
V primeru, da nas bo dovolj zainteresiranih, bo organiziran prevoz iz Ljubljane, katerega cena bo predvidoma 10 EUR na osebo.

PRIJAVE: [email protected] (najkasneje do nedelje, 29.07.18)
Ob prijavi navedite morebitne izjeme pri prehrani (brez mleka, mesa, glutena …) ter zainteresiranost za prevoz iz Ljubljane.

S SEBOJ POTREBUJEMO: pohodne čevlje, topla ležerna oblačila, podlogo za sedenje/ležanje na tleh, dežnik

 

Predviden potek dneva:
10.00 prihod
Ob deseti uri se zberemo na parkirišču pri Plesnikovih (Kmečka hiša Ojstrica, Logarska dolina 13a, Solčava). Zemljevid in opis poti najdete na povezavi: https://www.logarska-ojstrica.si/page/kje-smo.
10.15 odhod do manjšega slapu in blagoslov z vodo
Po kratkem uvodnem pozdravu in predstavitvi udeležencev si bomo ob pršenju čudovitega slapu podelili blagoslov vode, aktivirali moč svojega imena, v srcu prebudili občutek sprejetosti, zaželenosti, lastne vrednosti.
11.15 pozdrav brez in prizemljitev
Lani smo z udeleženci 3-dnevne delavnice na domačiji Plesnikovih posadili breze, ki so po starodavnem izročilu drevesa luči in simbolizirajo modrost. Tokrat bomo z njihovo pomočjo pognali globoke korenine, se preko meditacije povezali z maternico zemlje.
13.00 kosilo
Ob okusnem domačem kosilu se bomo poklonili mami Zemlji, ki nam vsak dan znova poklanja naročje obilja.
14.30 predstavitev delavnic
Sledi predstavitev delavnic, ki jih bom pričela izvajati v septembru oz. oktobru. Odgovarjala bom na vaša vprašanja in pojasnila, kaj se dogaja na delavnicah, svetovanjih, obredih polne lune, kako si lahko pomagamo z Bachovimi cvetnimi esencami, kristali in minerali …
16.30 obisk slapu Rinka
Odpeljali se bomo do izhodiščne točke za ogled slapu Rinka ter se sprehodili do čarobne vode. Zazrli se bomo v podobo srca, ki jo tvorijo skale za slapom ter naredili nekaj vaj, ki bodo prebudile našo življenjsko energijo.
18.30 slovo in odhod domov
Sledi objem, slovo in vožnja domov.

Potek dneva je okviren, saj je dogajanje namenjeno vam, šepetu vaše duše. Zato bomo skupni ustvarjalci dneva in kot običajno, se bo dogajalo bistveno več, kot je zgoraj zapisano …
Če imate kakršnekoli predloge, mnenja, vprašanja, mi jih posredujte, da lahko čim več zaobjamemo.

 

Pripeljite s sabo tudi svoje otroke, prijatelje, znance oz. vse, za katere čutite, da bi radi naredili odločilen korak k sprejemanju globin svojega obstoja.
Podarimo si utrinek čarobnosti v objemu svete slovenske zemlje.

 
Z ljubeznijo in spoštovanjem,
Milena Matko

Podrobnosti

Datum:
1. 9. 2018
Ura:
10:00 - 19:00
Cena:
27€
Kategorija:

Organizator

Milena Matko
Phone
051 664 486
Email
milena.matko@siol.net
Spletna stran organizatorja

Prizorišče

Kmečka hiša Ojstrica, Logarska dolina
Solčava 13a
Solčava, 3335
+ Google Map
Deli z ostalimi
Milena Matko
Milena Matko

Milena - ženska, samostojna podjetnica, pisateljica, intuitivna svetovalka, prinašalka luči, ponosna hči slovenskega srca, zadnja leta prebivalka Trebnjega. Kdo vedel bi, kaj še vse ...

Članki: 79