Deli z ostalimi
Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Meditacija za POVEZAVO S SVOJIMI KORENINAMI

16. 11. 2018 | 18:00 - 22:00

25€
Meditacija za POVEZAVO S SVOJIMI KORENINAMI

»Ponosna nase sem, da živim, da hči sem slovenskih korenin.«

 

Če želimo v življenju karkoli ustvariti, potem moramo imeti korenine pognane globoko v zemljo. Potrebujemo povezavo z maternico Zemlje, zavedanje, da smo nosilci vzorcev naših prednikov z vsem trpljenjem in travmami vred. Potrebujemo odločen korak za stopanje po našem lepem planetu, realen pogled na vsakodnevne izzive življenja.
Zato toplo vabljeni na meditacijo za POVEZAVO S SVOJIMI KORENINAMI, na kateri se bomo ukvarjali z zapisi v našem energijskem centru »zemeljska zvezda«, ki leži pod našimi stopali. Sčistili bomo vse, kar nam onemogoča, da bi se naša življenjska energija zlivala z materialnim svetom ter si dovolili zaživeti svojo moč in edinstvenost.

 

KJE: Novo mesto, Glavni trg 24, Tempelj POT SRCA

KDAJ: petek, 16.11.18, ob 18.00 uri

CENA: 25 EUR

PRIJAVA: milena.matko@siol.net (do 09.11.18)

PRIPRAVA NA MEDITACIJO: povežimo se s svojimi stopali in energijo pod njimi ter začutimo, kaj nam preprečuje, da bi bili v polnosti ukoreninjeni, zliti z življenjsko silo planeta Zemlja

 

Meditacija je v osnovi namenjena temu, da se umirimo in povežemo s sabo, da začutimo sporočila naše duše. Načinov meditiranja je nešteto. Nekateri meditativno stanje najlažje dosežejo v popolni tišini zaprtega prostora, sedeč v lotosovem položaju. Drugi enako stanje doživimo med prijetnim sprehodom v naravi ali poslušanjem umirjene glasbe, izvajanjem joge, umetniškim ustvarjanjem, delom na vrtu ali ukvarjanjem s katerokoli drugo dejavnostjo, ki nas vodi v stanje notranje umiritve in sprostitve.
Meditacija, ki jo izvajam, je vodena – na začetku se čim bolj udobno usedemo ali uležemo na tla, zapremo oči ter vsaj nekajkrat globoko vdihnemo in izdihnemo, da sprostimo svoje misli in telo. Sledi prepuščanje zvokom glasbe, na kar vas z besedami vodim skozi proces.

 

Dobrodošli tudi vaši znanci, prijatelji in vsi ljudje srčnosti.

 

Barvit jesenski pozdrav in vse lepo do snidenja,

Milena Matko

Podrobnosti

Datum:
16. 11. 2018
Ura:
18:00 - 22:00
Cena:
25€
Kategorija:

Organizator

Milena Matko
Phone
051 664 486
Email
milena.matko@siol.net
Spletna stran organizatorja

Prizorišče

Tempelj POT SRCA Novo mesto
Glavni trg 24
Novo mesto, 8000 Slovenija
+ Google Map
Deli z ostalimi
Milena Matko
Milena Matko

Milena - ženska, samostojna podjetnica, pisateljica, intuitivna svetovalka, prinašalka luči, ponosna hči slovenskega srca, zadnja leta prebivalka Trebnjega. Kdo vedel bi, kaj še vse ...

Članki: 279