Deli z ostalimi
Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Delavnica »Pot srca«: VELIČINA MODROSTI

22. 3. 2020 | 10:00 - 20:00

125€
Delavnica »Pot srca«: VELIČINA MODROSTI

»Mojstrstvo – ko zaveš se, da ni ovir, da osrečiš se, ustvariš vse, po čemer hrepeni srce. Ko dvigneš nad vse znano se in si dovoliš ustvarjati čudeže.«

 

Vsakdo je svojevrsten mojster svojega življenja, kajti v globinah naših duš se skriva zakladnica veličastnih sposobnosti.

Zato povabimo svoje srce na sedmo delavnico »Pot srca«: VELIČINA MODROSTI, na kateri se bomo prepustili intuiciji ter pogledali svoje največje talente in darove. Poiskali bomo način, kako jih strastno uporabiti v dobro nas samih ter celotnega človeštva.

KJE: Ljubljana, Kotnikova ulica 28, Tempelj POT SRCA (soba 413)
KDAJ: nedelja, 22.03.20, ob 10.00 uri
CENA: 125 EUR
PRIJAVE: [email protected]
S SEBOJ PRINESIMO: simbol, ki ponazarja naš najdragocenejši talent ter sliko ali pismo, ki prikazuje oz. opisuje vizijo naše prihodnosti

Najpogosteje izvajan sklop osmih delavnic »Pot Srca« je namenjen vsem, ki bi se radi temeljito spoznali, sprejeli, razumeli, dobili predstavo o sebi ter postavili trdne temelje svojega življenja. Na delavnicah dobimo globoko zavedanje, kdo sploh smo in kakšen je namen prihoda na Zemljo, kakšne vzorce smo prejeli po prednikih, katere spomine prinašamo iz davnin, kaj se nam je dogajalo v otroštvu in mladosti, katere vrednote nam tlakujejo pot, v čem smo zares dobri, kaj imamo radi …
Vzpenjamo se po stopnicah našega življenja – pričnemo v trenutku pred spočetjem, ko pred mojstri in vodniki podpišemo pogodbo z našimi starši ter izberemo poslanstvo. Nadaljujemo s fizičnim rojstvom in se s pomočjo sporočil posameznih čaker ter obredov, ki ustrezajo slednjim, pomikamo skozi življenje. Zaključimo s smrtjo, ko prestopimo reko večnosti in se zlijemo z Ljubeznijo.

Delavnice potekajo ob nedeljah ob 10.00 uri (predvidoma trajajo do 20.00 ure z vmesnim odmorom za kosilo). Termini v letu 2020: 26.01.20, 23.02.20, 22.03.20, 18.04.20 (sobota).
Cena posamezne delavnice je 125 EUR.

Kratka vsebina:

1. Uvodno srečanje »POSVEČENI DOGOVOR«
Pričnemo s predstavitvijo udeležencev in definiranjem namena obiskovanja delavnic. Nadaljujemo z vpogledom v pogodbo oz. posvečeni dogovor, ki smo ga sklenili pred prihodom na Zemljo (soočimo se s svojim poslanstvom, izbiro staršev, spola, imena, časa in kraja rojstva, pomembnimi osebami ter življenjskimi dogodki …). Namen prvega srečanja je, da sprejmemo odgovornost za svoje življenje. Da se zavemo, da smo se sami, povsem zavestno podali na pot, po kateri trenutno hodimo.

2. Druženje »ČUDEŽ ŽIVLJENJA«
Poglobimo se v svetost življenja, v obdobje med spočetjem in sedmim letom starosti. Spregovorimo o zakonitostih, ki vladajo v družini, se posvetimo odnosu s starši oz. primarno družino, raziščemo družinsko drevo (še zlasti smo pozorni na boleče izkušnje v rodu kot npr. ločitev, splav, nasilje, odsotnost enega ali obeh staršev, samomor …) ter objamemo svojo identiteto.

3. Druženje »STRAST USTVARJANJA«
Raziščemo obdobje med sedmim in štirinajstim letom starosti, ko v ospredje stopi moč očeta in pričnemo vzpostavljati vezi z okolico. Posvetimo se našemu odnosu do ustvarjalnosti, denarja/premoženja ter spolnosti. Spregovorimo tudi o pomenu zavestnega spočetja, telegoniji, prenašanju energij med partnerjema …

4. Druženje »KRALJEVSKOST MOČI«
Posvetimo se obdobju med zaključkom osnovnega šolanja ter 21-tim letom starosti, ko prestopimo prag zrelosti, izoblikujemo svojo identiteto, se naučimo dejavno poskrbeti zase … Vstopimo v lastno moč, začutimo svoje vrednote, si izpovemo spoštovanjem ter zapišemo kodeks časti. Poiščemo način, kako postati odgovoren gospodar svojega življenja.

5. Druženje »LEPOTA LJUBEZNI«
Predamo se čutenju ljubezni, njenim tisočerim odtenkom, si jo dovolimo sprejemati in dajati, jo širiti ter s tem spreminjati nas same in svet vsenaokrog. Izvedemo obred poroke s samim sabo ter si odpustimo vse, kar nas bremeni oz. preprečuje, da bi se imeli neskončno radi.

6. Druženje »SVETOST IZRAŽANJA«
Resnica nas osvobaja, prinaša odrešitev, dela čudeže. Zato se na delavnici potopimo v moč resnice, odpremo vrata izražanju ter dovolimo svetlobi, da nas objame. Položimo temelje zaupanja vase in poštenosti. Zazremo se v svetle in temne trenutke svojega bivanja ter dojamemo, da imamo svobodno voljo, da sami odločamo, kaj bomo počeli s svojim življenjem.

7. Druženje »VELIČINA MODROSTI«
Na delavnici odpiramo svoje jasnočutne zaznave, se prepustimo vodstvu intuicije. Dovolimo si pogledati svoje največje zaklade (talente, darove) ter poiščemo način, kako jih strastno uporabiti v dobro nas samih ter celotnega človeštva. Razrešimo ovire na poti do svojega mojstrstva.

8. Druženje »RAZKOŠJE BOŽJEGA«
Veličastno se prepustimo svoji domišljiji in božji milosti, v polnosti se odpremo podpori duhovnega sveta. Iz življenja odslovimo vse, kar je »mrtvo in končano«, zato izvedemo simboličen pogreb. Povežemo se z vsemogočnostjo Boga. V meditaciji se poglobimo v občutke fizične smrti in v trenutke prehoda v večnost.

Ljudje smo v prvi vrsti energijska bitja in vsaka misel, vsako dejanje iz tega in preteklih življenj, iz zemeljskih in drugih dimenzij, se odtisne, zapiše v energijsko polje človeka. Slednjega nosimo povsod s sabo, v slabem in dobrem, ponoči in podnevi, doma in na potepanjih po tujini. Na delavnicah s pomočjo igranja vlog dostopamo do zapisov duše vsakega posameznika, drug drugemu odstiramo življenjske zgodbe, meditiramo, prisluhnemo kanaliziranim sporočilom naših vodnikov, angelov, starodavnih prednikov, se predajamo zdravilni moči glasbe, beremo zgodbe iz knjige »Po poti mojega Srca«, odstiramo tančice vzporednih svetov … Delujemo istočasno na mentalnem, čustvenem, fizičnem in dušnem nivoju.

Dobrodošli tudi vaši znanci, prijatelji oz. osebe, za katere čutite, da jim bodo delavnice prinesle zadovoljstvo ter ljubeč blagoslov.

S spoštovanjem in ljubeznijo,
Milena Matko

Podrobnosti

Datum:
22. 3. 2020
Ura:
10:00 - 20:00
Cena:
125€
Kategorija:

Prizorišče

Tempelj POT SRCA
Kotnikova ulica 28
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map

Organizator

Milena Matko
Phone
051 664 486
Email
milena.matko@siol.net
Spletna stran organizatorja
Deli z ostalimi
Milena Matko
Milena Matko

Milena - ženska, samostojna podjetnica, pisateljica, intuitivna svetovalka, prinašalka luči, ponosna hči slovenskega srca, zadnja leta prebivalka Trebnjega. Kdo vedel bi, kaj še vse ...

Članki: 79