Deli z ostalimi
Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Delavnica »ŽENSKA SEM«: Čutna žena in ljubeča mati

21. 4. 2018 | 10:00 - 20:00

75€
vrtnica

»Lepo je biti Mati, se zavedati, kdo si.
Sebe k sebi stisniti, sebe sebi privoščiti.
Si dovoliti uživati, žareti v lepoti večnosti.
Živeti v razkošju svojega Srca, dobrot Boga.
Plesati po cvetočih poljanah radosti, v objemu držati partnerja srčnosti.«

 

Sklop štirih delavnic »Ženska sem« je namenjen ženskam, arhetipskemu pogledu nase. Prehajamo skozi štiri obdobja oz. področja v življenju, ki nam pomagajo razumeti svoje globine, sprejeti svetost ženskosti ter objeti žensko telo skupaj s ciklusi, po katerih mesečno plujemo.

Ženske v sebi nosimo neizmerno moč. Nosilke smo novega življenja, v rokah držimo plamenico srčnosti. V nas živijo spomini na svečenice v belem, na mogočne kraljice, na veličastne boginje, na ljubeče matere, na strastne žene, na divje bojevnice, na modrosti polne starke. Zato si podajmo roke in skupaj odplešimo veličasten ples ženskosti, da omamni cvet ljubezni v nas zopet zadehti. Svet nas potrebuje – potrebuje našo nežnost in milino, strast in odločnost, ljubezen in toplino, modrost in veličino.

 

Delavnice potekajo ob sobotah ob 10.00 uri (trajajo predvidoma do 20.00 ure z vmesnim odmorom za kosilo). Predvideni termini: 07.04.18, 21.04.18, 19.05.18 in 02.06.18. Cena posamezne delavnice je 75 EUR.

 

Kratka vsebina:

  1. Druženje »CVETOČA MLADENKA«; sobota, 07.04.18, ob 10.00 uri

Ljubeče se zazremo po prostranih poljanah partnerstva in materinstva. Predamo se moči srčne ženske povezanosti, odstremo lepoto svečane ustvarjalnosti – pogledamo, na katerih področjih smo matere, kaj vse ustvarjamo, iz dneva v dan rojevamo. Spregovorimo o izkušnjah, ki so nas oblikovale kot ljubimke in matere ter varuhinje spomina.

  1. Druženje »ČUTNA ŽENA IN LJUBEČA MATI«; sobota, 21.04.18, ob 10.00 uri

Ljubeče se zazremo po prostranih poljanah partnerstva in materinstva. Predamo se moči srčne ženske povezanosti, odstremo lepoto svečane ustvarjalnosti – pogledamo, na katerih področjih smo matere, kaj vse ustvarjamo, iz dneva v dan rojevamo. Spregovorimo o izkušnjah, ki so nas oblikovale kot ljubimke in matere ter varuhinje spomina.

  1. Druženje »DIVJA ŽENSKA IN POSLOVNA BOGINJA«; sobota, 19.05.18, ob 10.00 uri

Ženske ne glede na partnerstvo in materinstvo v sebi vedno ohranimo svojo samostojno bit, pridih divje neukročenosti, odločnega in jasnega nastopanja v družini in okolju. Podamo se v svet svojevrstne ženske poslovnosti, kjer uporabljamo svojo intuitivno moč, čut za lepoto in povezovalno energijo sodelovanja. Na delavnici spregovorimo o izkušnjah mentorstva (babištva), s svetlobo posijemo v najgloblja brezna teme in prebudimo bojevnico (amazonko), ki iz življenja odmetava vloge, določene s strani okolice, da znova rodi samo sebe, si utre svojo lastno pot.

  1. Druženje »MODRA STARKA«; sobota, 02.06.18, ob 10.00 uri

V zadnjem obdobju življenja, ko se za žensko konča rodno obdobje, v ospredje stopi ljubeča svetost babice ter večna modrost starke. Ženska se posveti svojim notranjim globinam, na površje prinaša vizije, pomembne zanjo in celoten rod, postane vodnica svojim potomkam, varuhinja doma, odločna akterka v družbi, opravlja obrede, skrbi za rodovne korenine, je v brezmejnem stiku z duhovnim svetom, resnico in svojo mistično močjo.

 

Povabite svoje srce na drugo delavnico »Ženska sem«: ČUTNA ŽENA IN LJUBEČA MATI, na kateri se bomo posvetile globinam ljubezni, spolnosti, ustvarjalnosti, materinstva in ukoreninjenosti. Začutile bomo moč življenja, sprejele spomine svojega rodu, naroda, človeštva kot celote. Za pripravo na delavnico v globinah svoje duše začutimo in zapišimo (zapis prinesimo s seboj):
 Kako globoko sem sposobna ljubiti, se predati, zliti z življenjem? Kakšen je moj odnos do intimnosti, do spolnosti? Kam usmerjam svojo strast, kaj me resnično navdušuje?
 Kakšen odnos imam do življenja – ga znam dajati, negovati, varovati? Kakšna mati sem sama sebi, svojim otrokom in vsemu, kar ustvarjam? Kakšen je moj odnos do lastnine? Znam postaviti meje in iz življenja odstraniti vse, kar mi jemlje moč?
 Kako notranje močna in stabilna sem? Se počutim ukoreninjeno, povezano s svojimi predniki in nasledniki? Poznam resnico svojega rodu, naroda, človeštva kot celote?

 

KJE: Novo mesto, Glavni trg 24, Tempelj POT SRCA

KDAJ: sobota, 21.04.18, ob 10.00 uri

CENA: 75 EUR

PRIJAVE: milena.matko@siol.net

 

Dobrodošle tudi vaše znanke, prijateljice, sorodnice oz. vse ženske, za katere čutite, da jim bodo delavnice prinesle zadovoljstvo ter ljubeč blagoslov.

 

Prisrčno pozdravljene in obilo čarobnosti do snidenja,

Milena Matko

Podrobnosti

Datum:
21. 4. 2018
Ura:
10:00 - 20:00
Cena:
75€
Kategorija:

Organizator

Milena Matko
Phone
051 664 486
Email
milena.matko@siol.net
Spletna stran organizatorja

Prizorišče

Tempelj POT SRCA Novo mesto
Glavni trg 24
Novo mesto, 8000 Slovenija
+ Google Map
Deli z ostalimi
Milena Matko
Milena Matko

Milena - ženska, samostojna podjetnica, pisateljica, intuitivna svetovalka, prinašalka luči, ponosna hči slovenskega srca, zadnja leta prebivalka Trebnjega. Kdo vedel bi, kaj še vse ...

Članki: 279