Deli z ostalimi
Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Dan za dušo

3. 2. 2018 | 10:00 - 20:00

Zastonj
Dan za dušo

»Popeljem te na POT SRCA, da duša v Ljubezni zapoje, zaigra.«

Ker se večkrat zgodi, da me kdo vpraša, kaj se sploh dogaja v Templju POT SRCA, srčno vabljeni na »Dan za dušo«. Med 10.00 in 20.00 uro bova z Jernejem predstavila glavnino storitev in izdelkov, ki jih najdete v ponudbi podjetja.
Ne, ne bodo zgolj dolgočasna predavanja, ampak bom z Jernejevo pomočjo tudi praktično pokazala, kaj se dogaja na delavnicah, svetovanjih, obredih polne lune, meditacijah za Slovenijo, odgovarjala na konkretna vprašanja, brala zgodbe iz svoje knjige, predstavila učinkovanje kristalov in mineralov ter Bachovih cvetnih esenc, lahko boste poskusili moč esence »Slovensko bogastvo in ljubezen« itd. Dan za dušo bomo zaključili z enourno meditacijo, katere namen je, da se povežemo s svojo dušo in prisluhnemo njenim globokim sporočilom, nato pa bo sledilo še razvajanje z zvoki šamanskega bobna.

KJE: Novo mesto, Glavni trg 24, Tempelj POT SRCA

KDAJ: sobota, 03.02.18, ob 10.00 uri

CENA: prostovoljni prispevek

PRIJAVE: [email protected] (do 31.01.18)

Potek dneva: 
10.00 Dušna inteligenca (predstavitev, s čim se sploh ukvarjamo na delavnicah in svetovanjih, kako naša duša uporablja naše telo, pamet in čustva, da se lahko izrazi; kako pomembni so za nas vzorci, ki jih dobimo po prednikih, pa vsi dogodki tega življenja ter spomini preteklosti)
11.00 Individualna svetovanja (predstavitev, kako poteka individualno svetovanje, kako se pripraviti nanj, katere izzive vsakdanjosti najpogosteje razrešujemo na svetovanjih)
11.30 Svetovanje »Dušna inteligenca« (predstavitev svetovanja, ki se je dokončno izoblikovalo pred nekaj meseci in katerega glavni namen je aktivirati našo duhovno, čustveno, mentalno in fizično moč; jasna ponazoritev, kaj vse pogledamo in razrešimo med svetovanjem)
12.00 Terapije »Dušna aktivacija« (Jernej bo praktično predstavil zelo močno tehniko, ki jo je razvil na osnovi svojih izkušenj in katere glavni namen je, da se povežemo s svojo dušo, prizemljimo ter zaživimo svoje najvišje talente in darove)
12.30 Energijsko čiščenje prostorov in zemljišč (predstavitev, kako poteka energijsko čiščenje prostorov in zemljišč ter pojasnitev, zakaj je sploh smiselno očistiti zastale energije prostora)
13.00 Odmor za kosilo
14.00 Delavnice »Pot srca« (teoretična in praktična predstavitev najpogosteje izvajanega sklopa 8 delavnic, ki so najbolj temeljna osnova, da se spoznamo, da sploh dojamemo, kdo smo in kakšen je namen prihoda na Zemljo, kakšne vzorce smo prejeli po prednikih, čemu je potrebno dati pozornost v življenju …) Z delavnicami pričnemo v nedeljo, 25.02.18, ob 10.00 uri.
14.30 Delavnice »Moč arhetipov« (pogled nase preko arhetipov je izredno učinkovit ter globoko prodirajoč način za razumevanje svojega obnašanja, zato se bomo na delavnicah soočali s štirimi osnovnimi arhetipi, ki se jim ne more izogniti noben človek: otrok, žrtev, prostitutka in saboter) Z delavnicami pričnemo v soboto, 14.04.18, ob 10.00 uri.
15.00 Delavnice »Sprejemam se« (na globokem in intenzivnem sklopu štirih delavnic spoznamo ter v polnosti sprejmemo svojo dušo, telo, pamet in čustva ter elemente ognja, zemlje, zraka in vode; s tem aktiviramo svojo duhovno, fizično, mentalno in čustveno moč ter se s pomočjo elementov globoko prizemljimo in sprejmemo bivanje v nedrjih mame Zemlje) Z delavnicami pričnemo v soboto, 27.01.18, ob 10.00 uri.
15.30 Delavnice »Ženska sem« in obredi polne lune (ženske neskončno potrebujemo druga drugo, da si v ljubečem vzdušju, sedeč v krogu na tleh, podamo roke, izmenjamo svoje izkušnje, se jočemo, jezimo, plešemo, smejemo, objemamo, meditiramo …, predvsem pa počastimo svetost svoje ženskosti, zato se vsak mesec znova prepuščamo moči polne lune. Delavnice »Ženska sem« so namenjene arhetipskemu pogledu nase. Prehajamo skozi štiri obdobja oz. področja v življenju, ki nam pomagajo razumeti svoje globine, sprejeti svetost ženskosti ter objeti žensko telo skupaj s ciklusi, po katerih mesečno plujemo – posvetimo se mladenki, čutni ženi in ljubeči materi, divji ženski in poslovni boginji ter modri starki) Z delavnicami pričnemo v soboto, 07.04.18, ob 10.00 uri.
16.00 Delavnice »Ljubeča družina« (na treh zaporednih srečanjih se v svojo notranjost in na svet okrog nas zazremo skozi oči notranjega moškega, ženske in otroka, kajti vsak posameznik, ne glede na spol, v sebi nosi čarobnost moških, ženskih in otroških energij. Je hkrati ponosen oče, ljubeča mati in srečen otrok. Le vsi deli, srčno povezani v celoto svete družine, medsebojno usklajeni in usmerjeni v isti cilj, človeku prinesejo radost in notranjo izpolnjenost, so gibalo napredka.) Z delavnicami pričnemo v soboto, 16.06.18, ob 10.00 uri.
16.30 Meditacije za Slovenijo (meditacije za Slovenijo so namenjene globokemu soočanju s pravljičnimi, bajeslovnimi in drugimi slovenskimi junaki kot npr. Zlatorog, kralj Matjaž, kralj Samo, kraljica Vida, Gospodična iz Gorjancev, Martin Krpan, Peter Klepec, lovec Jerman, Miklova Zala, zmaj Lintver. Ali pa dogodkom kot so npr. nastanek blejskega jezera ali pa mesta Črnomelj.)
17.00 Bachove cvetne esence in esenca »Slovensko bogastvo in ljubezen« (esence cvetov so lahko čudovita pomoč, saj prodrejo globoko v bistvo težav in nimajo stranskih učinkov, zato bom predstavila Bachove cvetne kapljice, nato pa še nastanek esence »Slovensko bogastvo in ljubezen«, ki nas poveže s starodavno močjo slovenskega rodu in v nas prebudi aktivnost, da ustvarimo bogastvo)
17.30 Kristali in minerali (poldragi kamni so čudovito darilo mame zemlje, ki nam učinkovito pomagajo, da dosežemo svoje želene cilje, zato bom predstavila nekatere najbolj znane kristale in minerale ter kako jih uporabljati, čistiti, programirati …)
18.00 Meditacija za povezavo s svojo dušo (dan za dušo bomo zaključili z enourno meditacijo, katere namen je, da se povežemo s svojo dušo in prisluhnemo njenim globokim sporočilom)
19.00 Razvajanje z zvoki šamanskega bobna (čisto za konec vabljeni v objem mogočnih zvokov šamanskega bobna, ki s svojim globokim glasom in hitrim ritmom prodre v naš fizični, čustveni, mentalni in duhovni nivo, nam pomaga, da se sprostimo in povežemo s tistimi deli sebe, ki smo jih spregledali ali utišali. Ker oddaja theta valove, zaide globoko v našo podzavest, zato lahko med bobnanjem privrejo na površje pozabljeni spomini, občutki preteklosti ali pa se nam osvetli vizija prihodnosti.)

Vabljeni za ves dan ali na posamezne sklope – v obeh primerih prosim, če se do konca januarja prijavite na e-pošto [email protected].

Pripeljite s sabo tudi svoje domače, prijatelje, znance oz. vse, za katere čutite, da bi radi naredili odločilen korak k sprejemanju globin svojega obstoja.

Z ljubeznijo in spoštovanjem,
Milena Matko

 

Podrobnosti

Datum:
3. 2. 2018
Ura:
10:00 - 20:00
Cena:
Zastonj
Kategorija:

Organizator

Milena Matko
Phone
051 664 486
Email
milena.matko@siol.net
Spletna stran organizatorja

Prizorišče

Tempelj POT SRCA Novo mesto
Glavni trg 24
Novo mesto, 8000 Slovenija
+ Google Map
Deli z ostalimi
Milena Matko
Milena Matko

Milena - ženska, samostojna podjetnica, pisateljica, intuitivna svetovalka, prinašalka luči, ponosna hči slovenskega srca, zadnja leta prebivalka Trebnjega. Kdo vedel bi, kaj še vse ...

Članki: 79