Deli z ostalimi
Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Meditacija /igra vlog “NEBEŠKI OČE”: Ra

26. 9. 2019 | 18:00 - 21:00

44€
Meditacija /igra vlog "NEBEŠKI OČE": Ra

»Dragi Oče, hvala Ti.
Ker spet si tu, na dosegu mojih toplih dlani.
Ker te spet vidijo moje oči.«

 

Poletje je v polnem sijaj, moč sonca nas vabi, da se naužijemo njegove topline in sijoče moči. Zato se v tem obdobju še posebej posvečamo mnogoterim vidikom božjega Očeta, ki so ga na Zemljo prinesli egipčanski bog sonca Ra, sin božjega očeta Jezus, Šiva kot hindujsko vrhovno moško božanstvo ter razsvetljeni Buda.
Da bi začutili veličino in mogočnost nebeškega Očeta, ponosno in dostojanstveno stopali skozi življenje obdani z njegovim ljubečim varstvom, srčno vabljeni na štiri zaporedna srečanja »NEBEŠKI OČE«, na katerih bomo preko meditacije in igre vlog v polnosti začutili moč stvarjenja, modrost, materialno oskrbo, zaščito, pogum in odločnost. Sprejeli bomo blagoslove Bude, Jezusa, Šive in Raja ter si dovolili razvozlati njihov mitološki vpliv na naša življenja in človeštvo kot celoto.

Predvideni termini srečanj (ob četrtkih, ki so najbližje prazni luni): 04.07.19 (Buda), 01.08.19 (Jezus), 29.08.19 (Šiva), 26.09.19 (Ra).

 
KJE: Ljubljana, Kotnikova ulica 28, Tempelj POT SRCA (soba 413)
KDAJ: četrtek, 26.09.19, ob 18.00 uri
CENA: 44 EUR
PRIJAVA: [email protected]

Meditacija je v osnovi namenjena temu, da se umirimo in povežemo s sabo, da začutimo sporočila naše duše. Načinov meditiranja je nešteto. Nekateri meditativno stanje najlažje dosežejo v popolni tišini zaprtega prostora, sedeč v lotosovem položaju. Drugi enako stanje doživimo med prijetnim sprehodom v naravi ali poslušanjem umirjene glasbe, izvajanjem joge, umetniškim ustvarjanjem, delom na vrtu ali ukvarjanjem s katerokoli drugo dejavnostjo, ki nas vodi v stanje notranje umiritve in sprostitve.
Metodo igranja vlog je težko pojasniti brez osebnega doživetja. Gre za neke vrste simulacijo, v kateri s pomočjo sodelujočih oseb začutimo in zelo jasno pokažemo realnost življenja, razmere v družini in drugih skupnostih, razloge za nastanek težav, pojasnimo vzroke nastalih situacij v tem in preteklih življenjih, ozavestimo arhetipske zgodbe ter njihov vpliv na človeštvo itd. S tem na stežaj odpremo vrata spremembam, omogočimo, da v prihodnje kot posamezniki in kot družba ravnamo drugače, bolj zavestno in ljubeče.

 

Dobrodošli tudi vaši znanci, prijatelji in vsi ljudje srčnosti.

 

S spoštovanjem in ljubeznijo,
Milena Matko

Podrobnosti

Datum:
26. 9. 2019
Ura:
18:00 - 21:00
Cena:
44€
Kategorija:

Prizorišče

Tempelj POT SRCA
Kotnikova ulica 28
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map

Organizator

Milena Matko
Phone
051 664 486
Email
milena.matko@siol.net
Spletna stran organizatorja
Deli z ostalimi
Milena Matko
Milena Matko

Milena - ženska, samostojna podjetnica, pisateljica, intuitivna svetovalka, prinašalka luči, ponosna hči slovenskega srca, zadnja leta prebivalka Trebnjega. Kdo vedel bi, kaj še vse ...

Članki: 79