Deli z ostalimi
Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Meditacija /igra vlog “BOŽJA MAMA”: Devica Marija

14. 3. 2019 | 18:00 - 20:00

33€
Meditacija /igra vlog "BOŽJA MAMA": Devica Marija

“Mama nebes – ti biser si čudes. Z ljubečo roko odevaš me v zlato, nežno varuješ, vodiš po modrosti poteh, da preplavi radostni me smeh.

 

Pomlad nas vabi v svoj cvetoč objem, saj narava pričenja dehteti v vsej čarobnosti. Zato se v tem obdobju še posebej posvečamo mnogoterim vidikom božanske matere, ki so jih na Zemljo prinesle egipčanska visoka svečenica Izis, Devica Marija – Jezusova mati, hindujska boginja Kali ter budistična boginja Quan Yin. Ljudje smo od nekdaj častili Žensko, Mamo Zemljo, Stvarnico, ženski vidik Boga v vsej njeni veličini, ji prinašali rože, peli, njej v čast plesali, izvajali obrede …
Da bi se stisnili v toplo naročje nebeške mame, mirno stopali skozi življenje obdani z njenim ljubečim zavetjem, srčno vabljeni na štiri zaporedna srečanja »BOŽJA MAMA«, na katerih bomo preko meditacije in igre vlog v polnosti začutili božjo milost, milino, dobrosrčnost ter sočutje. Sprejeli bomo veličastno modrost Device Marije, Izis, Quan Yin in Kali ter si dovolili razvozlati njihov mitološki vpliv na naša življenja in človeštvo kot celoto.

Predvideni termini srečanj (ob četrtkih, ki so najbližje prazni luni): 14.03.19 (Devica Marija), 04.04.19 (Izis), 09.05.19 (Quan Yin), 06.06.19 (Kali).

 
KJE: Ljubljana, Kotnikova ulica 28, Tempelj POT SRCA (soba 413)
KDAJ: četrtek, 14.03.19, ob 18.00 uri
CENA: 33 EUR
PRIJAVA: [email protected]

Meditacija je v osnovi namenjena temu, da se umirimo in povežemo s sabo, da začutimo sporočila naše duše. Načinov meditiranja je nešteto. Nekateri meditativno stanje najlažje dosežejo v popolni tišini zaprtega prostora, sedeč v lotosovem položaju. Drugi enako stanje doživimo med prijetnim sprehodom v naravi ali poslušanjem umirjene glasbe, izvajanjem joge, umetniškim ustvarjanjem, delom na vrtu ali ukvarjanjem s katerokoli drugo dejavnostjo, ki nas vodi v stanje notranje umiritve in sprostitve.
Metodo igranja vlog je težko pojasniti brez osebnega doživetja. Gre za neke vrste simulacijo, v kateri s pomočjo sodelujočih oseb začutimo in zelo jasno pokažemo realnost življenja, razmere v družini in drugih skupnostih, razloge za nastanek težav, pojasnimo vzroke nastalih situacij v tem in preteklih življenjih, ozavestimo arhetipske zgodbe ter njihov vpliv na človeštvo itd. S tem na stežaj odpremo vrata spremembam, omogočimo, da v prihodnje kot posamezniki in kot družba ravnamo drugače, bolj zavestno in ljubeče.

 

Dobrodošli tudi vaši znanci, prijatelji in vsi ljudje srčnosti.

 

S spoštovanjem in ljubeznijo,
Milena Matko

Podrobnosti

Datum:
14. 3. 2019
Ura:
18:00 - 20:00
Cena:
33€
Kategorija:

Organizator

Milena Matko
Phone
051 664 486
Email
milena.matko@siol.net
Spletna stran organizatorja

Prizorišče

Tempelj POT SRCA
Kotnikova ulica 28
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map
Deli z ostalimi
Milena Matko
Milena Matko

Milena - ženska, samostojna podjetnica, pisateljica, intuitivna svetovalka, prinašalka luči, ponosna hči slovenskega srca, zadnja leta prebivalka Trebnjega. Kdo vedel bi, kaj še vse ...

Članki: 79