Deli z ostalimi
Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Čiščenje energij slovenskega naroda, jezika in ozemlja

2. 6. 2019 | 19:00 - 20:00

Zastonj
Čiščenje energij slovenskega naroda, jezika in ozemlja

»Ljuba Slovenija – bodi mi pozdravljena,
z ljubeznijo zopet vsa preplavljena.«

 
KJE: v domačem okolju ali kjerkoli se bomo nahajali
KDAJ: nedelja, 02.06.19, od 19.00 do 20.00 ure

 

Pred kratkim sem naletela na članek, ki govori o povojnih pobojih v kočevskih gozdovih. Na tisoče in tisoče žrtev iz Slovenije in drugih republik nekdanje Jugoslavije ter držav Evrope je v nečloveških mukah umrlo po dolgotrajnem in neopisljivo grozovitem mučenju. Četudi se v zadnjih letih na delavnicah in svetovanjih dnevno srečujem z videvanjem, čutenjem in čiščenjem grozot v naših družinah in rodovih daleč v preteklosti, podrobnega pričevanja niti z dolgimi vmesnimi premori nisem mogla prebrati.
Pa so povojni poboji kot kaplja v morje, kajti na našem ozemlju so se v zadnjih tisočletjih nenehno dogajale vojne, kmečki upori, turški vpadi, takšne in drugačne morije, vse prevečkrat tudi za štirimi stenami doma. In vse to je še vedno zapisano globoko v naših celicah, v kosteh, v narodnem spominu, v prsti, skalah, drevesih, v vodi, ki jo pijemo in zraku, ki ga dihamo. Samo kopiči se, stopnjuje iz roda v rod in vpliva na kvaliteto naših življenj, na zavest, na plodnost moških, žensk in mame narave v celoti, na gospodarsko, politično in duhovno stanje … In dokler slednjega ne pričnemo čistiti tudi na energijskem nivoju, ne moremo pričakovati temeljitih sprememb, na površje ne more priti in zaživeti tako zaželena sveta ženska in moška energija.

Doslej sem tovrstne energije največkrat čistila sama, v zadnjih letih še ob podpori Jerneja in peščice posameznikov. Tokrat pa se z vso srčnostjo obračam na vse vas – milo prosim, združimo svoje moči in pomagajmo sami sebi, svojim otrokov in vnukom, slovenskemu narodu, jeziku in zemlji v celoti, da bo zopet preplavljena z energijo milosti.

Na predvečer prazne lune, v nedeljo, 2. rožnika, med 19.00 in 20.00 uro v svojem domačem okolju (ali kjerkoli že bomo) prižgimo svečko in odločno izrecimo jasno prošnjo (molitev), kaj želimo zase, za svoje naslednike, za narod …

Če začutimo, si lahko pomagamo z namero, ki jo navajam v nadaljevanju, sicer pa jo oblikujmo povsem po svoje:

»Pozivam vsa bitja čiste svetlobe in ljubezni, da se mi pridružite sedaj. Pomagajte mi, da se iz mojega rodu, slovenskega naroda, jezika in ozemlja v svetlobo dvignejo vse energije vojn, kakršnegakoli nasilja, suženjstva, umorov, samomorov, posilstev, kanibalizma, alkoholizma in drugih odvisnosti, bolezni, prostitucije in pornografije, revščine, kraj, zastrupitev in onesnaževanj, laži … sedaj. Naj se dvignejo v svetlobo vse žrtve, ki so kdajkoli umrle na našem ozemlju sedaj. Naj bo Slovenija zopet preplavljena z energijo ljubezni sedaj.
In tako bodi. Amen. Hvala. Hvala. Hvala.«

Potem pa z ljubeznijo v srcu in toplino v dlaneh naredimo nekaj, kar nam je sicer blizu:
 izvedimo meditacijo ali jogijske vaje
 igrajmo na gong, kristalne ali tibetanske posode
 zapojmo pesem ljubezni ali odplešimo ples čutnosti
 narišimo sliko ali napišimo tekst, ki se bo zlil skozi nas
 pred sabo položimo zemljevid Slovenije in s pomočjo rejkija ali kakšne druge metode pošiljajmo energijo svetlobe po Sloveniji
 pojdimo na sprehod v naravo in zaprosimo mamo zemljo, da sčisti vse, kar jo bremeni
 prižgimo ogenj na vrtu ali v kaminu in zaprosimo moč ognja za očiščenje zastalih energij
 naredimo svojevrsten obred s kadili, kristali, cvetjem, vodo, prstjo
 ženske lahko naredimo obred čiščenja in blagoslova svoje maternice in maternice Zemlje …

 

Ljubeče prosim – delite vabilo, pripišite poleg, kaj boste sami naredili, povabite k sodelovanju svoje partnerje, otroke, prijatelje … Karkoli bomo storili, vse bo pomagalo in doprineslo k lepši prihodnosti. Povežimo se iz srca v srce, nežno poljubimo tla, po katerih stopamo.

 

Hvala iz globin duše in objem Milosti,

Milena Matko

Podrobnosti

Datum:
2. 6. 2019
Ura:
19:00 - 20:00
Cena:
Zastonj
Kategorija:

Prizorišče

Slovenija
Slovenija + Google Map

Organizator

Milena Matko
Phone
051 664 486
Email
milena.matko@siol.net
Spletna stran organizatorja
Deli z ostalimi
Milena Matko
Milena Matko

Milena - ženska, samostojna podjetnica, pisateljica, intuitivna svetovalka, prinašalka luči, ponosna hči slovenskega srca, zadnja leta prebivalka Trebnjega. Kdo vedel bi, kaj še vse ...

Članki: 279