Energijsko čiščenje prostorov in zemljišč

energijsko-čiščenje-prostora_brez

Tako čarobno lepo se je podati na romanje v objem gora, k sveži vodi, sinjemodremu jezeru, med živopisne poljane cvetočih travnikov, v naročje starodavnih gozdov, med bleščeče zvezde neba … Tam si dušo napolnimo z mirom, srečo in ljubeznijo, začutimo navzočnost božje milosti, svoje lastne veličastnosti.

Vse to od nekdaj želimo prenesti tudi v svoje domove, pisarne, gospodarske objekte – povsod tam, kjer bivamo, delamo, spimo, se prehranjujemo, nakupujemo, ljubimo, rojevamo in na koncu prestopimo reko večnosti. Zato je v naši navadi, da zlasti spomladi, po končani dolgi zimi, prezračimo svoja stanovanja, odstranimo zastale energije in staro kramo, ki nam ne služi več. Predniki so predvsem okrog velike noči in božiča hišo poškropili s sveto vodo, prekadili z dišavami, za dom kupili nekaj novega, npr. zavese, prt, kos pohištva, cvetočo lončnico … ter s tem počastili sebe in bitja, ki živijo v domovih. Slednja preprosto obožujejo obrede, dišave, cvetje in zvoke, še posebej zvonove, gonge, kristalne sklede …

Ko gradimo ali kupujemo stanovanje, poslovni prostor, gospodarski objekt, avto, vrt ali njivo … se je potrebno zavedati, da je vsakdo, ki je prebival v določenem prostoru, v njem pustil energijski zapis, svoje misli in čustva. V prav vsak prostor oz. predmet se odtisnejo energije prednikov, predhodnih lastnikov, v njih ostanejo zapisi bolezni, smrti, spomini na prijetne in manj prijetne dogodke, družinska nesoglasja, pa tudi energije in usode tistih, ki sodelujejo pri gradnji, opremi, posredovanju stanovanj, hiš, gospodarskih objektov, zemljišč … Da bi slednje odstranili ter prostore napolnili s čisto svetlobo in ljubeznijo, vanje priklicali moč srca, postavili temelje za naše čarobno počutje, si lahko pomagamo z energijskim čiščenjem prostorov in zemljišč. Včasih stanovanj, zemljišč, objektov, avtomobilov … tudi ne moremo prodati ali kupiti – ker slednji energijsko še niso pripravljeni na spremembo. V vseh primerih je pomembno, da prostor blagoslovimo in vanj pokličemo bitja svetlobe, ljubeče moči, jim sporočimo naše želje.

Čiščenje prostora je obred, ki v določenem okolju očisti energijsko polje. Po čiščenju krame in odvečnih stvari na fizičnem nivoju je namreč modro, da odstranimo še zastalo energijo, ki se je nabrala v prostoru in bi nas lahko ovirala na naši poti. Obred prostor harmonizira ter ga pripravi za nove priložnosti. Cilj energijskega čiščenja je v naše okolje prinesti pozitivno energijo, ki spodbudi obilje, zdravje in srečo vseh navzočih v prostoru. Pomembno je, da v prostor oz. stvari vnesemo svojo srčno energijo, svoje želje za zdravo in blagoslovov polno življenje.

Med izvajanjem obreda prostor očistimo s kadili, svečkami, cvetjem, zvokom ter srčno namero. Izkušnja je nadvse močna, ljubeča in zdravilna. Za pripravo na energijsko čiščenje začutimo namero – kako se želimo v objektu počutiti, kakšne odnose si želimo, kako naj poteka naša poslovna dejavnost itd.

Cena enkratnega obiska oz. energijskega čiščenja: 150 EUR (za prostor do 75 m² površine) + potni stroški.

Z ljubeznijo in spoštovanjem,

Milena Matko

Deli:
Share