Individualne terapije

Individualne terapije

Precej vode je že preteklo od tedaj, ko je k meni pristopila neznana gospa, mi dejala: »S čim se pa Vi ukvarjate? A delate z ljudmi? Roke Vam namreč sijejo v zlati svetlobi.« Slednjemu nisem dajala posebne pozornosti vse dokler me z izžarevanjem topline roke same niso pričele opozarjati nase, medtem ko sem v sebi vedno znova slišala šepet ljubečega glasu: »Preko vsega, kar si, prični med ljudi prelivati energijo ljubezni, podeljuj blagoslove milosti. Prinašaj sporočila  Srca.«

Tako na osnovi dolgoletnih izkušenj, pridobljenih na delavnicah in svetovanjih, izvajam nadvse globoke ter močne individualne terapije:

  • Aktiviranje in sprejetje notranje družine: na treh zaporednih terapijah sprejmemo svoj moški, ženski in otroški vidik, le-te na koncu povežemo v ljubečo celoto. Pri tem ozaveščamo tudi svoj odnos z očetom in mamo, se posvečamo otroškim spominom.
  • Aktiviranje svoje moči in prejem svetih obredov: na osmih zaporednih srečanjih se najprej posvetimo posvečenemu dogovoru (poslanstvu), potem pa posamezne čakre napolnimo s svetlobo in ljubeznijo ter izvedemo obrede, ki ustrezajo posameznim energijskim centrom (korenska čakra in obred krsta, spolna čakra in obred obhajila, sončni pletež in obred birme, srčna čakra in obred poroke, grlena čakra in obred spovedi, tretje oko in obred posvečenja, kronska čakra in obred maziljenja).
  • Blagoslov srca in maternice je namenjen ženskam, da v srcu znova začutimo ljubezen, v maternici (in rodilih nasploh) pa utrip življenja in strastne ustvarjalnosti.
  • Druge terapije in svetovanja, ki so namenjena razreševanju najrazličnejših izzivov življenja. Na srečanju prejmemo sporočila svoje duše in odstranimo blokade, ki nam preprečujejo živeti svojo veličino.

Namen terapij je, da zlasti na fizičnem, posledično pa tudi na čustvenem, mentalnem in duhovnem nivoju odstranimo blokade, ki nam onemogočajo zaživeti svetost svoje duše. Da prejmemo blagoslov angelov in drugih bitij svetlobe ter dovoljenje matere Zemlje za bivanje v njenih nedrjih. Da v globinah sebe znova začutimo moč in življenje odločno vzamemo v svoje roke.

Za pripravo na terapijo si doma napišite jasno namero. Ker med srečanjem največkrat ležite, bodite oblečeni v ležerna oblačila, da Vam bo udobno. Potek posamezne terapije je prilagojen vsakemu posamezniku in se intuitivno oblikuje sproti, med samim delom (uporabljam kombinacijo najboljšega – vsega tistega, kar sem preizkusila na sebi in zagotovo vem, da deluje).

Terapije običajno trajajo od 30 do 60 min, potekajo pa v centru Ljubljane, v Templju POT SRCA, na Kotnikovi ulici 28. Pri zaporednih terapijah mora med posameznimi srečanji preteči od enega do dveh tednov, da se dogajanje v nas umiri in prizemlji.

Cena posamezne terapije je 100 EUR.

Z ljubeznijo in spoštovanjem,

Milena Matko

 

Slovenska Boginja – hvala ti, da spet z nami si. Prelestno lepa si, žariš v soju srčnosti. V tvojih očeh se odsev duše blešči, globina angelskih luči. Močna si, čutna, polna božjega nektarja. Sočna ženska dolgih las s šopkom dehtečega cvetja v rokah. Dlani, polne zdravilne topline, radosti. Tvoj glas, poln zapeljive milosti, odmeva preko dolin in gora. Vabi nas, kliče, da ti prisluhnemo, v polnosti zaupamo. Se ti odpremo, tolažbo prejmemo. Mati tisočerih src si, s polnim naročjem slastnih dobrot, neizrekljivih vrednot. Rodna, plodna, strastna v svoji radodarnosti. Zdraviš nas, ovijaš v tančice svete silovitosti. Tvoja prisotnost nas umiri, v novo jutro prebudi. Ko stopiš na zemljo, so posvečena naša tla, je letina bogata, s soncem ožarjena. Učiš nas hoditi po poti lastnega Srca, vodiš nas preko meja. V tvojem naročju se nežno razvajamo, varno rastemo. Modrost, ki jo le bogovi premorejo, zlivaš v naše vodnjake želja, da se v njih lačni in žejni v polnosti nasitimo.

Edinstvena si, nepogrešljiva v svetlobi jutranji. Blagoslov si, poslan iz Neba, največje darilo Boga. Vem, sedaj vem, da to si ti, moja Miljena …