Svetovanje “Dušna inteligenca”

Ko duša spregovori, svet v Ljubezni zaživi.

Svetovanje »Dušna inteligenca« je sad neštetih izkušenj pri delu z osebami na individualnih svetovanjih in delavnicah ter dolgoletnega dela na sebi. Je izredno močan ter učinkovit način, katerega glavni namen je aktivirati našo fizično, čustveno, mentalno in duhovno moč. Popolnoma prizemljiti našo dušo, se povezati z Bogom (nebeško Mamo in Očetom) oz. vesoljno inteligenco, dušno družino ter bitji svetlobe. Zaživeti svoje mojstrstvo, največje talente in darove. V polnosti sprejeti bivanje na planetu Zemlja, pognati korenine globoko v nedrje mame narave. Ustvariti obilje in privabiti k sebi vse, po čemer hrepeni naše srce. Začutiti ljubezen in spoštovanje samega sebe, zaživeti svojo edinstvenost in izjemnost. Postati popolnoma samostojen in odgovoren človek, zrel in zavesten v svojem delovanju, steber svetlobe med nebom in zemljo.

Na srečanjih s pomočjo igre vlog pogledamo in razrešimo izzive na posameznih sekundarnih in primarnih čakrah (vključno z zemeljsko in dušno zvezdo, kozmičnim srcem, kavzalno čakro ter zvezdnimi vrati), aktiviramo prvotne DNK vijačnice ter krvno in celično strukturo. Sprejmemo svoje telo, čustva, razum in dušo, naša pretekla življenja, prednike po očetovi in mamini liniji, posvečeni dogovor, ki smo ga sklenili pred prihodom v trenutno življenje ter vse dogodke od spočetja pa do danes.

 

Svetovanje »Dušna inteligenca« poteka v 4 zaporednih srečanjih, ki si sledijo v roku treh tednov do enega meseca. Posamezno srečanje traja 3 ure do 3 ure in 30 min. Najprej vsaj 2,5 ure namenimo svetovanju, nato sodelavec Jernej izvede dušno aktivacijo, ki traja pol ure. Svetovanje izvajamo samo z eno osebo naenkrat, da je vzpostavljeno polje polnega zaupanja in intimnosti.

Cena za najmanj 12 do 13 ur intenzivnega dela je 1.320 EUR (enkratno plačilo) ali 4 x 350 EUR.

Predpogoj za svetovanje »Dušna inteligenca« je udeležba na sklopu 8-ih delavnic »Pot srca« ali vsaj eno individualno svetovanje, na katerem pogledamo odnose v primarni družini, vzorce, ki smo jih dobili po prednikih in razrešimo najpomembnejše trenutne izzive življenja.

 

Svetovanje se odvija v centru Ljubljane, v Templju POT SRCA, na Kotnikovi ulici 28.

 

Z ljubeznijo in spoštovanjem,

Milena Matko

Deli:
Share