Deli z ostalimi
Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Delavnica »Ljubeča družina«: NOTRANJA ŽENSKA

13. 6. 2020 | 10:00 - 20:00

125€
Delavnica »Ljubeča družina«: NOTRANJA ŽENSKA

»Družina – največja dragocenost, ki jo človek lahko ima.«

 

Tri zaporedna srečanja z naslovom »Ljubeča družina« so namenjena globokemu arhetipskemu pogledu nase – v svoje globine se zazremo z očmi moškosti, ženskosti in otroškosti. Kajti vsak posameznik, ne glede na spol, je hkrati ponosen oče, ljubeča mati in srečen otrok. Le vsi deli, srčno povezani v celoto svete družine, medsebojno usklajeni in usmerjeni v isti cilj, človeku prinesejo radost in notranjo izpolnjenost, so gibalo napredka.

Zato srčno vabljeni na delavnice »LJUBEČA DRUŽINA«, na katerih bomo na treh zaporednih srečanjih spoznali in v polnosti sprejeli notranjega moškega, žensko in otroka. Globoko bomo začutili, kakšni občutki nas navdajajo, ko pomislimo na moške, ženske in otroke, ki so odigrali pomembne vloge v naših življenjih. Na koncu bomo vse tri povezali v čudovit šopek, v nas ustvarili ljubečo družino in s tem zgradili močne temelje za srečno partnerstvo in starševstvo, svetlo prihodnost zase in za vse ljudi, ki dobroto v srcu nosimo.

 

Delavnice potekajo ob sobotah ob 10.00 uri (trajale bodo do predvidoma 20.00 ure z vmesnim odmorom za kosilo). Predvideni termini: 16.05.20, 13.06.20 in 11.07.20. Cena posamezne delavnice je 125 EUR.

Kratka vsebina in predvideni termini:

  1. Druženje »NOTRANJI MOŠKI«; sobota, 16.05.20, ob 10.00 uri

Poglobimo se v lastnosti in vrednote notranjega moškega. V sebi začutimo dostojanstvo in moč, čast in ponos, red in disciplino. Spoštljivo se poklonimo veličastnosti očeta, ki poskrbi za varnost ter materialno zavetje. Ki da oporo, žari v odločnosti. Posvetimo se pomembnim moškim v našem življenju (oče, dedek, brat, partner, sin …) ter poiščemo vzporednice z njimi oz. razlike glede na našega notranjega moškega.

  1. Druženje »NOTRANJA ŽENSKA«; sobota, 13.06.20, ob 10.00 uri

Odstiramo tančice notranje ženske. V sebi začutimo nežnost, toplino, modrost in milino. Obdarimo se z ljubečo, a odločno materjo, ki napaja z brezmejno ljubeznijo, gorečno srčnostjo in divjo strastjo. Predamo se vizijam in ustvarjalnosti. Posvetimo se tudi pomembnim ženskam v našem življenju (mama, babica, sestra, partnerka, hči, prijateljica …) ter poiščemo podobnosti z njimi oz. razlike glede na žensko naše notranjosti.

  1. Druženje »NOTRANJI OTROK«; sobota, 11.07.20, ob 10.00 uri

Potopimo se v magični svet notranjega otroka. Zaplešemo in zapojemo skupaj z brezskrbnim otrokom, ki z neusahljivo domišljijo ustvarja nov svet, je v ogrinjalo sreče odet. Ki radovedno raziskuje, navdihuje s sanjami, poboža vsako rožico, občuduje pikapolonico, si dovoli ustvarjati čudeže. Poglobimo se tudi v svoje otroštvo in mladost ter pogledamo, katere otroške rane so še vedno nezaceljene in kako vplivajo na naše trenutno zasebno ter poslovno življenje.

 

Ker se bomo na drugem srečanju posvetili notranji ženski, za pripravo na delavnico v globinah svoje duše začutimo in zapišimo (zapis prinesimo s seboj):

  • Kaj začutimo, ko pomislimo na pomembne ženske v našem življenju (mama, babica, sestra, partnerka, hči, sodelavka, prijateljica, šefica …)? Kaj pri njih pogrešamo in kaj občudujemo?
  • Kako bi poimenovali notranjo žensko? Npr. princesa, umetnica, dama, kraljica, svečenica, bojevnica, mama …
  • Katera srčna vrednota oz. lastnost jo najbolj označuje? Npr. svoboda, darežljivost, materinskost, resnica, lepota, milost, kreativnost …
  • Kaj bi jo najbolj osrečilo oz. po čem najbolj hrepeni?
  • Kako se razlikuje od žensk, ki so odločilno vplivale na naše življenje in v čem jim je podobna?

 

KJE: Ljubljana, Kotnikova ulica 28, Tempelj POT SRCA (soba 413)

KDAJ: sobota, 13.06.20, ob 10.00 uri

CENA: 125 EUR

PRIJAVE: milena.matko@siol.net

Dobrodošli tudi vaši znanci, prijatelji oz. osebe, za katere čutite, da jim bo delavnica prinesla ljubeč blagoslov.

Topel objem in vse lepo do snidenja,

Milena Matko

Podrobnosti

Datum:
13. 6. 2020
Ura:
10:00 - 20:00
Cena:
125€
Kategorija:

Prizorišče

Tempelj POT SRCA
Kotnikova ulica 28
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map

Organizator

Milena Matko
Phone
051 664 486
Email
milena.matko@siol.net
Spletna stran organizatorja
Deli z ostalimi
Milena Matko
Milena Matko

Milena - ženska, samostojna podjetnica, pisateljica, intuitivna svetovalka, prinašalka luči, ponosna hči slovenskega srca, zadnja leta prebivalka Trebnjega. Kdo vedel bi, kaj še vse ...

Članki: 279