Deli z ostalimi
Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Delavnica »ZLATA DOBA ATLANTIDE«

26. 1. 2019 | 10:00 - 20:00

100€
Delavnica »ZLATA DOBA ATLANTIDE«

»Dežela ljubečih src. Veselih, pozitivnih ljudi, ki skupaj ustvarjajo, delujejo, so polni smeha, gorečega navdušenja. Ki v sreči žarijo, se srčno radostijo. Plešejo, pojejo, čarajo novo podobo sveta. Ki živijo v milosti Boga, imajo polno naročje vsega.

Pravite, da je to le pravljica? Iluzija nekega videnja? Jaz pa pravim, da resnica je. Ker z Ljubeznijo je možno vse, čisto vse.«

 

»Atlantida« je beseda, ki se v zadnjih mesecih daleč največkrat pojavlja v mojih mislih. Zemlja je čarobni planet in ne glede na to, ali smo osebno živeli v zlati dobi najvišjega tehnološkega, duhovnega in človeškega razvoja, ali pa do spominov dostopamo preko kolektivne zavesti, v vsakem od nas tli hrepenenje, da bi zopet prebudili svoje največje talente in darove, zaživeli vrednote srčnosti.

Zato ljubeče vabljeni na delavnico »ZLATA DOBA ATLANTIDE«, na kateri se bomo globoko spominjali obdobja, ko smo bivali v sijaju svoje veličastnosti in za katerega je čas, da ga zopet v polnosti zaživimo. Začutili in aktivirali bomo 12 duhovnih čaker ter 12 vijačnic DNK, se predali modrosti telepatije, teleportacije, telekineze, lebdenja, takojšnje materializacije … Aktivirali bom svoje jasnočutne sposobnosti, začutili moč zdravljenja s kristali, glasbo, barvami, zelišči. Prebudili bomo starodavno znanje lahkega načina gradnje, kmetovanja, ljubečega medsebojnega sodelovanja. Spregovorili bomo o trinajstih kristalnih lobanjah in odstrli še mnoge druge tančice mističnosti.

 

KJE: Novo mesto, Glavni trg 24, Tempelj POT SRCA

KDAJ: sobota, 26.01.19, ob 10.00 uri

CENA: 100 EUR

PRIJAVA: [email protected]

PRIPRAVA: za pripravo na delavnico se povežimo z zlato dobo Atlantide in narišimo utrinek iz tedanjega obdobja (risbo prinesimo s seboj)

 

Dobrodošli tudi vaši znanci, prijatelji oz. osebe, za katere čutite, da jim bo delavnica prinesla ljubeč blagoslov.

Topel objem in vse lepo do snidenja,

Milena Matko

Podrobnosti

Datum:
26. 1. 2019
Ura:
10:00 - 20:00
Cena:
100€
Kategorija:

Organizator

Milena Matko
Phone
051 664 486
Email
milena.matko@siol.net
Spletna stran organizatorja

Prizorišče

Tempelj POT SRCA Novo mesto
Glavni trg 24
Novo mesto, 8000 Slovenija
+ Google Map
Deli z ostalimi
Milena Matko
Milena Matko

Milena - ženska, samostojna podjetnica, pisateljica, intuitivna svetovalka, prinašalka luči, ponosna hči slovenskega srca, zadnja leta prebivalka Trebnjega. Kdo vedel bi, kaj še vse ...

Članki: 79