Deli z ostalimi
Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Obred POLNE LUNE (Čakre; kolena)

8. 4. 2021 | 17:00 - 20:30

55€
Obred POLNE LUNE (Čakre; kolena)

»Življenje – neustavljivo slo, ki gori, oplaja, žari v čaru prerojevanja, ustvarjanja novega sveta. 

Občutek živosti, ko svet ti pod nogami leži, siješ v soju moči, veš, da zmoreš vse, premikaš gore in dole.«

 

Povabimo svoje srce na obred polne lune, na katerem se najprej kratko posvetimo sporočilom, ki jih ima tokratna polna luna za nas, nato pa se ukvarjamo s temeljitim čiščenjem in aktiviranjem posameznih primarnih in sekundarnih čaker, ki nas povezujejo z zemljino in vesoljno energijo.

18 čaker: zemljina zvezda, stopala, kolena, korenska čakra, sakralna čakra, popkovna čakra, sončni pletež, srčna čakra, kozmično srce, ramena, komolci, dlani, kavzalna čakra/univerzalno srce, grlena čakra, tretje oko, kronska čakra, dušna zvezda, zvezdna vrata.

Beseda čakra izhaja iz sanskrta in pomeni kolo, krog, tudi kolo življenja. Čakre so neke vrste energijski centri oz. središča moči, ki nas povezujejo z vesoljno energijo. Vsaka od čaker je povezana tudi z njej odgovarjajočimi organi, živčnimi vozlišči ter žlezami v našem fizičnem telesu.

Ko imamo čakre v polnosti prebujene, se v nas oblikuje brezmejna moč, zaživimo svoje najvišje talente in darove, postanemo svobodni in odgovorni gospodarji svojih življenj. Ukoreninimo se in povežemo z modrostjo vesolja, zavedamo se, kdo v resnici smo in na vsakem koraku prejemamo blagoslove božje milosti.

Predvideni termini srečanj do poletja: 11.02.21, 11.03.21, 08.04.21, 13.05.21 in 10.06.21.

 

KJE: Ljubljana, Kotnikova ulica 28, Tempelj POT SRCA (soba 413)

KDAJ: četrtek, 08.04.21, ob 17.00 uri

CENA: 55 EUR

PRIJAVA: [email protected]

 

Ljudje od nekdaj izvajamo obrede, saj le-ti v dogodke vsakdanjika (rojstvo otroka, poroka, smrt, prihod polne lune, najkrajše ali najdaljše noči, nastop novega letnega časa …) vnesejo duhovni vidik. Pričarajo nam vzdušje svetosti in hvaležnosti, medsebojne povezanosti in radosti.

Naši predniki so srčno častili luno, ki iz nas izvablja poezijo, povzroča morsko plimo in oseko. Luninim ciklom mnoge živalske vrste prilagajajo svojo rast in selitve, kmetje in vrtnarji si s poznavanjem luninega ritma pomagajo pri sajenju, obrezovanju ter gojenju rastlin. V svetovnih religijah s pomočjo lune določajo verske praznike – krščanska velika noč se praznuje v nedeljo po prvi polni luni po pomladanskem enakonočju. Ramadan je določen z luno, enako tudi židovski pasha ali Budov rojstni dan.

V ljudeh polna luna prebuja globoka čustva, odstre tančice vzporednih svetov, pomaga prizemljiti naše vizije. Ženske smo nekdaj imele svoje mesečne cikle usklajene z luno – ob prazni luni je bil čas čiščenja, praznjenja maternice z mesečnim krvavenjem in odstranjevanja vsega, kar se je odvečnega nabralo v naših dušah in telesih; ob polni luni je nastopila ovulacija, magični kreativni čas za spočetje novih projektov, idej, otrok …
Dovolimo si spet začutiti moč polne lune in praznovati razcvet svoje ženskosti in moškosti.

 

Dobrodošli tudi vaši znanci, prijatelji oz. osebe, za katere čutite, da jim bo delavnica prinesla zadovoljstvo ter ljubeč blagoslov.

 

Z ljubeznijo in spoštovanjem,

Milena Matko

Podrobnosti

Datum:
8. 4. 2021
Ura:
17:00 - 20:30
Cena:
55€
Kategorija:

Prizorišče

Tempelj POT SRCA
Kotnikova ulica 28
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map

Organizator

Milena Matko
Phone
051 664 486
Email
milena.matko@siol.net
Spletna stran organizatorja
Deli z ostalimi
Milena Matko
Milena Matko

Milena - ženska, samostojna podjetnica, pisateljica, intuitivna svetovalka, prinašalka luči, ponosna hči slovenskega srca, zadnja leta prebivalka Trebnjega. Kdo vedel bi, kaj še vse ...

Članki: 79