Zavedam svoje se drugačnosti

Deli z ostalimi

Zavedam svoje se drugačnosti, izstopanja iz meril vsakdanjosti. Vedno bila sem upornica, nikdar sprejela ukalupljanja. Četudi navidezno delovala podrejeno sem, tiho in mirno, to le začasno je bilo, dokler z vso mogočno strastjo moje bistvo na površje ni prišlo, z gorečo ljubeznijo ves svet preplavilo. Vem, kdo sem, kaj hočem in kam grem, čemu poslana bila sem na Zemljo, čeravno mnogi mi pravijo, da z mojo pametjo, dušo in ljubeznijo težko se bo izšlo. Morda navzven res je videti, da rezultatov še nobenih ni, a srce moje v ljubezni gori in tega se ne da izmeriti, z jezom nobenim zaustaviti. Stopinja prav vsaka bogato mi je poplačana, skrbno odmerjena, vera v dobroto tisočkrat povrnjena. Za mnoge naivna sem, vzvišena in težko dosegljiva, pa še nespametna, a zase ena sem in edina – najčistejša resnica Boga, čarobna glasnica srca. Ljubljenka sem Kristusa, ljuba Princesa angelska. Z neomajno vero v to, da vse prav čudovito se bo izšlo, dostojanstveno, z visoko dvignjeno glavo stopam dalje po poti vizij, slutenj in čarovnij, se življenja veselim, novih doživetij radostim. Resnico v objemu držim, se navihani igrivosti osvojiti pustim.

Dobri Oče moj – bodi še naprej z menoj. Tiho podpiraj me, varuj in odločno usmerjaj v svet čarobni me. Ljuba Mati – hvala ti, da tvoja sem vse dni. Ljubim iz vseh globin te srca, melodija sem tvojega obstajanja, milosrčne lepote ženskega sveta.

Deli z ostalimi
Milena Matko
Milena Matko

Milena - ženska, samostojna podjetnica, pisateljica, intuitivna svetovalka, prinašalka luči, ponosna hči slovenskega srca, zadnja leta prebivalka Trebnjega. Kdo vedel bi, kaj še vse ...

Članki: 279

Objavi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja